Betül Can Anadolu Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 45 Yorum Ekle

Ankara Betül Can Anadolu Lisesi

Ankara Betül Can Anadolu Lisesi, eğitim hizmeti sunan bir okuldur. Öğrencilere genel lise müfredatı yanı sıra özel dersler ve etkinlikler de sunmaktadır. Okul, öğrencilerin akademik başarılarını artırmak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla çeşitli programlar düzenlemektedir.

Tarihçe

Ankara Betül Can Anadolu Lisesi, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli eğitim anlayışı ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Okul, eğitim hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca, başarılı öğrencilere burs imkanları da sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern bir kampüs
  • Deneyimli ve alanında uzman öğretmen kadrosu
  • Çeşitli sosyal etkinlikler ve kulüpler
  • Yurt içi ve yurt dışı eğitim programları
Ankara Betül Can Anadolu Lisesi, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak için kaliteli eğitim imkanları sunmaktadır. Öğrencilerin bireysel potansiyellerini keşfetmelerine ve en iyi şekilde değerlendirmelerine olanak tanır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Betül Can Anadolu Lisesi Yorumlar - 1

user139928

Ankara Betül Can Anadolu Lisesi, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okuldur. Donanımlı öğretmen kadrosu ve geniş olanaklarıyla öğrencilerin başarılı olmalarını desteklemektedir. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir. Ancak bazı öğrencilerin okulda yaşadığı disiplin sorunlarına daha fazla önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak Ankara Betül Can Anadolu Lisesi, öğrencilerine iyi bir eğitim ortamı sunmaktadır.

10 Nisan 2024
Onur Şentürk

Onur Şentürk

Hamdiye Mete, Tacettin, Celo, Gulten Civgin, Hasan hoca, matematikci Sonat hoca.. Kantinci Sinan abi.. daha yazayim mi gozleriniz yasardi mi?O zaman muhtemelen 1999 - 2003 yillari arasinda Cankaya milli piyango anadolu lisesinden olmussunuzdur..Size selam olsun..Cankaya Milli Piyango Anadolu Lisesiyken Ankara'nin en iyi 3 anadolu lisesinden biriydi..

2023:08:20 14:56:41
Just Work

Just Work

Şuan da bu okulda 10.sınıf olarak eğitim görüyorum ve okulumu çok seviyorum bir sürü özelliği olan bir okul hocalar her konuda yardım ediyor kötü niyetli bi hocayla karşılaşmadım müdürümüz aslı hoca ve müdür yardımcımız canan hoca çok tatlı insanlar. Genel olarak sınavlar zor yazmışlar ve evet sınavlar genelde zor oluyor ama bunu yapmalarının sebebi bizim seviyemizi yükseltmek. 12.sınıf başarısı çok yüksek bir okul 12.sınıfları çok düşünüyorlar her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyorlar ulaşım , kitap vb. konularda. Öğretmenler deneyimli ve kafa dengi hocalar bu konuda sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum. Eğer okulda bir enstrüman öğrenmek isterseniz müzik derslerinde gitar , bateri , saz , ney , piyano öğrenebiliyorsunuz okulda her müzik aleti var zaten hem tba da hem de aşağıdaki müzik odasında. Eğer okulda bi spora yönelmek isterseniz voleybol , basketbol ve masa tenisinde yardımcı oluyorlar okulda basketbol , voleybol turnuvaları düzenliyorlar ve öğle aralarında bütün sınıflar kendi takımını sunup maç düzenliyorlar. Dediğim gibi okulda dersler , öğretmenler , sosyal hayatta sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum belki eviniz uzaksa ulaşımda sıkıntı yaşayabilirsiniz ama eviniz yakınsa mükemmelll bir okul gelebiliyorsanız gelmenizi tavsiye ederimm.

2021:12:21 10:56:54
Eren Oner

Eren Oner

okul gayet güzel spor salonu çok büyük masa tenisi badminton gibi oyunlar var ekstra olarak. okulda çok fazla basketbol sahası var sanırsam 4 tane. öğretmenlerimiz gayet güzel özellikle fizik dersi en eğlenceli derslerden birisi.

2022:04:20 13:08:14
emir Ç.

emir Ç.

Çok güzel anılarım olsa da 12.sınıfta öğrencilerine yeteri boşluğu vermediği için bırakıp açık liseye geçtiğim okuldur. Okul 11 ve 12'de çoğu devlet okulunda olduğu gibi öğrencilerinin en az yarısını temel liselere kaptırır. İçinde gerçekten çok özverili öğretmenler olduğu gibi bir o kadar da okula sadece maaş almaya geleni vardır. Okul yönetimi, müdür yardımcısı Mehmet hoca okuldan ayrıldıktan sonra öğrenci dostu yönünü kaybetmiştir ve öğrenciyi anlayamaz hale gelmiştir. Son sınıfta genelde iyi hocalar derse gelir ama hepsi öğrencisini önemseyen özverili hocalardan değildir.Üzerimdeki emeklerinden dolayı başta Aysun, Osman ,Okşan, Bircan, Sena ve Nesrin hocalarım olmak üzere tüm hocalarıma teşekkür ederim.

2022:08:18 00:24:21
murat çelik

murat çelik

Konum olarak Çankaya olsa da dik yokuşlar dar sokaklarla dolu sınav olmasa gideceğim yer değil.. Allahtan otopark var yoksa sıkıntı olurdu. Wc'ler temiz değildi.

2022:12:24 19:52:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı