Yusuf Öncebe Okulları

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Yusuf Öncebe Okulları Ankara

Yusuf Öncebe Okulları, Ankara şehrinde eğitim hizmeti veren köklü bir kurumdur. Okul, anaokulundan liseye kadar geniş bir yelpazede eğitim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Yusuf Öncebe Okulları, 1990 yılında Yusuf Öncebe tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli eğitim anlayışı ve öğrenci odaklı yaklaşımı ile tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Okul, eğitim hizmetlerini geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflediği için rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Ayrıca burs imkanları da bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri
  • Sportif ve kültürel etkinlikler
  • Yabancı dil eğitimi
Yusuf Öncebe Okulları, öğrencilerin bireysel yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyan bir eğitim ortamı sunmaktadır. Kaliteli eğitim anlayışı ve öğrenci odaklı yaklaşımı ile tercih edilmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Yusuf Öncebe Okulları Yorumlar - 1

user139904

Ankara Yusuf Öncebe Okulları Ortaokulu, öğrencilere kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul. Öğretmenlerin ilgili ve donanımlı olması, derslerin etkili bir şekilde işlenmesini sağlıyor. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir. Ancak sosyal etkinliklerin daha fazla olması ve öğrenci kulüplerinin çeşitlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul olduğunu söyleyebilirim.

10 Nisan 2024
Ayse Ozturk

Ayse Ozturk

Kesinlikle övgü dolu sözlere inanmayın. Sürekli öğretmen değiştiren ve sürekli istifa eden öğretmenlerin olduğu bir okul. Kızımı 12 nci sınıfta başka okuldan alıp bu okula verdim ama çok pişman oldum. Resmen bu okulda kaybettik.son çare olarak ikinci dönem alıp başka okula kaydettirdim. Yazdıklarım kesinlikle doğrudur. Saysal derste hiç 3 saat Matenatik AYT olurmu? Ayrıca TYT ve AYT ye aynı hocalar girer mi ? Anlayın işte öğretmen eksiği çok fazla. Sız bilirsiniz iyi düşünün ?

2023:08:06 14:03:36
Kum Saati

Kum Saati

Sürekli öğretmen değiştiren bir okul.Okul idare ve yönetiminde sıkıntılar var.Öğretmenlerin bir kısmı arka arkaya istifasını verirken bir kısmı da kurucusunun şahsi egosu yüzünden işten çıkarıldı.Bu yönüyle kurumsal olmaktan uzak bir okul.Kurucunun şahsi egosu okuldaki tüm öğrencilerin,velilerin,öğretmenlerin hakkından daha önde geliyor.Sözleşme yaptığı öğretmenin düşünme özgürlüğünü, düşüncelerini ifade etme özgürlüğünü, MEB in belirlediği ölçüde kılık kıyafet özgürlüğünü satın aldığını zanneden insanların yönettiği bir okul.Böyle bir okulda özgürce düşünen, fikirlerini korkmadan ifade edebilen öğrenci yetişmez.Bu okulu hiç bir öğrenciye,çalışması için hiç bir özel sektör öğretmenine tavsiye etmiyorum.Kısacası bu okula gönderipte çocuğunuzu paranızla rezil etmeyin.Bir devlet okulunda yıl boyunca aynı öğretmenle buradan çok daha iyi bir eğitim alırsınız.

2023:08:03 18:14:39
Firdevs Değirmencioğlu

Firdevs Değirmencioğlu

Kızımı 11.sınıfta devlet okulundan alıp bu okula verdik ama çok pişman olduk.idare öğretmen kendi aralarında anlaşamıyor ki çocuğa faydası olsun.ogretmen değişikliği yapılmayacak dendi ama yıl ortasında yapıldı.ara tatiller yapılmayacak dendi etüt ve soru çözümleri olacak dendi ama yapılmadı.yani kısacası herşey çocuğunuz okula yazdırıp parayı alana kadar herşey sonrası boş.vaatlere kanmayin..

2023:09:21 05:24:20
Büşra Alagün

Büşra Alagün

Öğretmenlerimi gerçekten çok sevdim hepsi çok sıcakkanlı davrandılar. İstediğim liseye gitmek için bu dershanenin benim için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü okulda sevmediğim dersleri bile burada sevebiliyorum. Bu yüzden Yusuf Öncebe Odtülüler Eğitim Kurumlarının bana oldukça bilgi kattığını düşünüyorum. Ailem de bu durumun farkında. Çünkü okul notlarımda da yükselme olduğunu görüyorlar. Okuldaki öğretmenlerim de bu durumdan çok memnun. Herkese tavsiye ediyorum.

2023:07:08 22:26:00
Tolga Taşkın

Tolga Taşkın

Bir akrabamız vesilesiyle araştırdık kendileri çok memnun çocugunun eğitimi için çok yararlı olduğunu notlarının düzeldiğini ve daha konsantre daha farkındalık kazandığı konusunda destek olduğunu söylediler. Bizde kızımızı yazdırdık gayet memnun mutlu bir şekilde eğitim görüyor hocaları çok ilgilş ve anlayışlı.

2023:07:09 14:02:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 09:00–19:30

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı