Özel Türsab Koleji

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Ankara Özel Türsab Koleji

Özel Türsab Koleji, Ankara şehrinde eğitim hizmeti veren özel bir okuldur. 1995 yılında kurulan okul, anaokulundan liseye kadar eğitim hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Özel Türsab Koleji, Türsab Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli eğitim anlayışı ve deneyimli öğretmen kadrosu ile öğrencilerine en iyi eğitimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Özel Türsab Koleji, eğitim kalitesinden ödün vermeden uygun fiyatlarla eğitim hizmeti sunmaktadır. Ayrıca burs imkanları da bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve alanında uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Geniş spor ve sanat aktiviteleri imkanları
  • Kişiye özel eğitim programları
Özel Türsab Koleji, öğrencilerine sadece akademik başarı değil aynı zamanda sosyal ve kültürel gelişim imkanları da sunmaktadır. Kaliteli eğitim anlayışı ve öğrenci odaklı yaklaşımı ile tercih edilmesi gereken bir eğitim kurumudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Özel Türsab Koleji Yorumlar - 1

user139812

Ankara Özel Türsab Koleji, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okuldur. Donanımlı öğretmen kadrosu ve modern eğitim materyalleri ile öğrencilerin başarılı olmalarını desteklemektedir. Okulun sosyal etkinlikleri ve sportif faaliyetleri de oldukça başarılıdır. Öğrencilerin kişisel gelişimlerine önem veren bir eğitim anlayışı benimsenmiştir. Ancak bazı öğrencilerin yoğun rekabet ortamından sıkılabileceği düşünülebilir. Genel olarak Ankara Özel Türsab Koleji, öğrencilerine sağladığı imkanlar ve eğitim kalitesi ile tercih edilebilecek bir okuldur.Puan : 4

10 Nisan 2024
ŞİRİN HOCA MATEMATIK

ŞİRİN HOCA MATEMATIK

Öğretmen olarak 23 yılımın son 10 yılını çalışmaktan gurur ve onur duyduğum Türsab Kolejinde geçirdim. Özellikle Covid-19 sürecinde öğrencilerimiz dersleri kacırırlarsa endişesi ile sadece okulun öğrencilerinin faydalanacagı YouTube kanalını açarak dersleri ekstra oradan da anlattım. 147 ders videosundan oluşan tüm konular aynı zamanda akıllı defter haline getirildi ve hiç bir ticari amaç güdülmeksizin sadece öğrencilerimizin yararlanması sağlandı. Okula gelmediği gün öğrencimiz kacırdığı konuyu evinde dinleyebiliyor.

2023:09:17 18:43:17
Deniz Tomak

Deniz Tomak

Uygulama derslerini ürün çeşitliliği içinde dolu dolu, akademik olarak işliyoruz. Öğrencilerimize yapacakları ürünün tüm malzemelerini sunuyoruz. Müfredatın haricinde turizmle ilgili tüm bilgi ve deneyimlerimizi aktarıyoruz. Sektörden ünlü kişileri öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Mesleğe başladığım okulumda 6 yıldır sevdiğim işi yaptığım için mutluyum.

2023:09:21 18:15:52
Derya Zorba

Derya Zorba

2005 yılında açıldığı günden beri özveriyle çalıştığım, her gün büyük bir mutlulukla geldiğim okulumda çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz. Seminerlerle, gezilerle, etkinliklerle, projelerle öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlıyoruz. Geleceğin donanımlı, nitelikli turizmcilerini yetiştiriyoruz.

2023:09:18 18:21:49
Yağmur Duru

Yağmur Duru

Öğrencilerimize İngilizce öğrenmeyi sevdirmek için geleneksel dil öğretim yöntemlerinin aksine yaratıcı ve etkili yöntemler kullanıyoruz. Derslerimizi eğlenceli ve interaktif hale getirerek öğrencilerin dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyoruz. Ayrıca dil pratiğinin önemini vurgulayarak öğrencilerin günlük yaşamlarında İngilizce konuşmalarını teşvik ediyoruz. Öğrencilerimizin sektör içerisinde öne çıkmaları için mesleki ingilizce dersleriyle turizm ingilizcesi de öğretiyoruz. Büyük bir keyif alarak gerçekleştirdiğimiz büyükelçilikler ve kardeş okullarımız ile olan işbirliklerimiz ile öğrencilerimizi nitelikli birer turizmci olarak yetiştirmeye gayret gösteriyoruz. Uluslararası projeleri düzenli olarak takip ediyor ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

2023:09:19 19:04:25
Nilgün Diricanlı

Nilgün Diricanlı

Merhabalar ben Türsab koleji konaklama sınıfı öğrencisi Neva Diricanlı ,okulumuzdan cok memnunum her seyi ile çok müthis olduğunu düşünüyorum.Başta müdürümüz Eren hoca olmak üzere tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum.

2023:09:15 06:00:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı