Ankara Kızılay İngilizce Kursu – TAC Yabancı Dil Kursu – TELC Sınav Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Ankara Kızılay İngilizce Kursu - TAC Yabancı Dil Kursu - TELC Sınav Merkezi

Ankara Kızılay İngilizce Kursu, TAC Yabancı Dil Kursu ve TELC Sınav Merkezi olarak hizmet veren kurumumuz, Ankara'nın merkezi konumunda yer almaktadır. İngilizce dil eğitimi alanında uzmanlaşmış olan kurumumuz, öğrencilere kaliteli ve etkili bir eğitim sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Ankara Kızılay İngilizce Kursu olarak 10 yıldan fazla bir süredir hizmet vermekteyiz. Tecrübeli eğitmen kadromuz ve modern eğitim materyallerimiz ile öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmaktayız.

Fiyat Politikası

  • Haftalık kurs ücretleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Öğrencilere özel indirimler ve kampanyalar mevcuttur.
  • Kurs ücretine materyal ve sınav masrafları dahildir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman eğitmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • TELC sınav merkezi olarak sınav hazırlık kursları
  • Küçük sınıf grupları ve bireysel ders seçenekleri
Ankara Kızılay İngilizce Kursu olarak öğrencilerimize sadece dil öğretmekle kalmıyor, aynı zamanda onların iletişim becerilerini geliştirmelerine ve küresel dünyada başarılı olmalarına yardımcı oluyoruz. Uzman eğitmen kadromuz ve modern eğitim materyallerimiz ile öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmalarına destek oluyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Ankara Kızılay İngilizce Kursu – TAC Yabancı Dil Kursu – TELC Sınav Merkezi Yorumlar - 1

user139759

Ankara Kızılay'daki TAC Yabancı Dil Kursu'nda İngilizce eğitimi alıyorum ve oldukça memnunum. Özellikle öğretmenlerin ilgisi ve ders materyallerinin kalitesi beni çok etkiledi. Sınavlara hazırlık sürecinde bana çok yardımcı oldular ve TELC Sınav Merkezi olmaları da büyük bir avantaj sağladı. Kısacası, TAC Yabancı Dil Kursu'nu herkese tavsiye ederim.

10 Nisan 2024
ilayda Aslan

ilayda Aslan

Çok araştırarak geldiğim ve asla pişman olmadığım bir kurs. Kayıt olduğum Zehra Hanım dan öğrenci işlerine kadar herkes çok yardımcı oldu. Kursa A1 den başladım. Şu an A2 de devam ediyorum. Öğretmenlerimiz Yağmur Hoca ve Vesta Hoca yi cooook seviyorum. ♥️♥️Ayrıca; speaking derslerimize giren Brean Hoca ve Kelvin Hoca ise harikaYine etüd hocalarmızdan Diana ve Beyza Hocamiza da ayrıca teşekkür ederim..

2023:12:27 08:16:22
Afra Baykal

Afra Baykal

4 aydır Almanca dersleri alıyorum. A1-B1 kurlarını Mücahit hocadan aldım ders anlatımı ve derste öğrenciyi aktif tutması çok iyi çok memnunum. B2 kuruna Yunus Emre hocayla devam ediyoruz. Ders ve ders dışında çok eğlenceli ilgili ve tatlı bir hoca. Onunla Almanca sohbet etmek çok eğlenceli. Onun dışında kurstaki etütler ve etkinlikler çok yeterli ve iyi. Birebir etüt aldığım Can, Yiğit ve Enes hocalardan da çok memnunum. Tabii ki kursu aldığım eğitim kurumunda TELC sınavına girmeyi çok isterdim hocalarla iletişim açısından ancak sınav tarihi veremiyorlar henüz daha. Öğrenci işlerinin öğrenciye karşı bu konudaki tutumu biraz sert ve fevri.

2024:01:20 08:17:57
turan inanır

turan inanır

Yaklaşık 3 aydır kurumdan Almanca kursu alıyorum. A2 ve B1 kurlarını aldığım Mücahit Hoca’dan çok memnun kaldım. Şu an B2 kurunu aldığım Yunus Emre Hoca’dan da çok memnunum. Kursun genel işleyişinden de memnunum. Özel birebir etütler, konuşma kulüpleri ve gramer kulüpleri sayesinde dil öğrenme sürecinizi güzel bir şekilde yönetebilirsiniz. Sorun olarak gördüğüm tek olay; kurs aldığım kurumda sınava girerim düşüncesi ile kayıt yaptırdığım kursun, Yetkili TELC Sınav Merkezi olduğu üzerine çok reklam yapmalarına rağmen henüz bir sınav tarihi sunmamış olmalarıdır.

2024:01:18 16:57:19
Vedide Kaya

Vedide Kaya

Tac dil kursunda Almanca eğitimi alıyorum şu anda B1 seviyesinde eğitimim devam ediyor. Kursun sisteminden öğrenci işlerine kadar gerçekten çok memnunum. Ders dışında aldığımız birebir etütler gerçekten çok yararlı oluyor. Hocalarımın ve orda ki çalışanların gerçekten hakkını yiyemem. Ama kursta bazı öğrenciler ortalığı karıştırıp huzur bozmaya çalışıyor. Bizleri de yanlış yönlendirmeye çalışıyorlar. Kayıt esnasında Ayşegül hanım telc sınav merkezi olduklarını sınav tarihleri gelince paylacaklarını dile getirmişti. Her resmi işlem hemen olmuyor zaten. Bu yorumu yazmadan önce yönetime gidip tekrar sordum resmi evrakları bizzat gösterip sınav tarihleri gelmesini beklediklerini bu hafta içerisinde açıklanacağını dile getirdiler. Eğitimin başından sonuna kadar her aşamasa samimi olup bizlere yardımcı oldukları ve her ders arasında aralarını bize harcayıp yönlendiren canım hocalarıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız

2024:01:21 17:04:20
M.Fırat Durmaz

M.Fırat Durmaz

Artılarını ve Eksilerini bir an önce değerlendirmesi gereken bir kurum malesef. Artıları çoktu evet (İlk aldığım Almanca A2 kurunda verilen kitaplar, aldığım etütler, hocanın whatsapp grubunda ve kurs dışında öğrenciyle iletişimi ,paylaştığı eğitici içerikler vs gayet iyiydi)Ama bir üst kura geçtiğimde eksik yönler de en az artı yönleri kadar fazlalaştı.İngilizce kadrosunu bilmiyorum ama Almancadan Üst Seviye Kur alacaksanız (B1-B2) bir kere daha düşünün derim. Yoksa kendinizi Öğrenci İşlerine derdinizi anlatmaya çalışıyorken bulabilirsiniz.Ayrıca Telc Ya da Goethe tarzı Sınavlar için seçecekseniz düşünmeyin bile şöyle ki;A2 kurunu burda bitirip belgesi yurtdışında kabul gören bir kurumda sınava girecektim.Zaten burayı seçme amacım genelde buydu. A2 Kur bitimine yakın Sınava yönelik etüt almaya başladım . İşim gereği bir etüde gidemediğim bir durum oluştu ve bunu etüt günü öğrenci işlerine bildirdim.Öğrenci işleriyse”Bir gün önceden iptal etmeniz gerekiyordu eğer şimdi iptal olursa 14 içinde etüd alamazsınız.” dediler ve öyle de yaptılar Çok Sağolsunlar. Sınava 10 gün kala sınav için etüd alamamak der susarım.

2024:01:14 05:23:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–22:00
  • Salı 08:30–22:00
  • Çarşamba 08:30–22:00
  • Perşembe 08:30–22:00
  • Cuma 08:00–22:00
  • Cumartesi 08:30–19:00
  • Pazar 08:30–19:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı