Yükseliş Kolejleri Ankara – Kocatepe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Yükseliş Kolejleri Ankara - Kocatepe

Yükseliş Kolejleri Ankara - Kocatepe, Ankara şehrinde eğitim hizmeti veren köklü bir kurumdur. 1990 yılında kurulan okul, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Yükseliş Kolejleri Ankara - Kocatepe, 30 yılı aşkın bir süredir eğitim sektöründe faaliyet göstermektedir. Kurulduğu günden bu yana binlerce öğrenciye başarılı bir eğitim sunmuştur.

Fiyat Politikası

Yükseliş Kolejleri Ankara - Kocatepe, eğitim hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca burs imkanları da bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Bireysel öğrenci takibi ve rehberlik hizmetleri
  • Geniş kütüphane ve laboratuvar olanakları
Yükseliş Kolejleri Ankara - Kocatepe, öğrencilerin akademik başarılarını destekleyen ve onlara bireysel gelişim imkanı sunan bir eğitim kurumudur. Kaliteli eğitim anlayışı ve deneyimli kadrosuyla tercih edilmesi gereken bir okuldur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Yükseliş Kolejleri Ankara – Kocatepe Yorumlar - 1

user139745

Ankara Yükseliş Kolejleri Ankara - Kocatepe Okul, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul. Öğretmenlerin ilgili ve donanımlı olması, derslerin etkili bir şekilde işlenmesi ve öğrencilerin bireysel gelişimlerine önem verilmesi beni oldukça memnun etti. Okulun fiziki koşulları da oldukça güzel ve öğrencilere rahat bir öğrenme ortamı sağlıyor. Ancak, bazı derslerde öğrenci sayısının fazla olması dikkatimi çekti. Genel olarak Ankara Yükseliş Kolejleri Ankara - Kocatepe Okul'u tercih eden öğrencilerin başarılı olacağını düşünüyorum.

10 Nisan 2024
Ceren Kaplan

Ceren Kaplan

Ankara'da bile olmama rağmen taciz derecesinde sms atmak nedir ya? benim numaramı nereden aldınız? cimer'e taciz ediyorlar diye bildirimde bulundum. yeter be

2023:09:08 12:24:48
Mustafa Çolak

Mustafa Çolak

Yükseliş eğitim kurumlarında devam eden çocuğumun ders programı ve planlamasını çok güzel yapıldı. Farklı kurumlarda da eğitim hizmeti alan bir aile olarak, Rehberlik servisinin ne anlama geldiğini, çocuğumuza doğrudan katkısını yükseliş kollejinde gördük. Başta rehber öğretmenlerimiz olmak üzere hepsine teşekkür ederiz. Çocuğumuzu sıkmadan ve sıkılmadan çalışma alışkanlığı kazandırdılar. Sabah 09:00-16:20 arası tam gün eğitim, sonrasında 18:00 kadar etüt ve soru çözüm saati, ayrı ayrı her sınıfa 18:00-21:00 saatleri arası akşam etütleri… ders çalışma saatleri yapıldı. eve ekstra hiç bir şey bırakmıyorlar… çocuklarımıza kaliteli vakit geçirme saatleri bile planlanıyor… kesinlikle tavsiye edeceğim bir kurum

2022:05:26 13:13:15
Elif Çınaroğlu

Elif Çınaroğlu

Yükseliş koleji 9 ve 10. sınıf derslerini çok iyi veren bir okul. 9. sınıfta 9 ve 10. sınıfın konularını işliyorlar. 10.sınıfta da 9-10 ve 11. sınıfın yarısana geliyorlar. 11. sınıfta 9-10-11.sınıfı bitirmiş 12. sınıfın da yarısına gelmiş oluyorlar. Yaz okulu yapıyorlar ki yayınları çok iyi. Rehberlik hocalarına ilgileri için çok teşekkür ederim..

2022:06:09 08:59:54
Elif Toklucu

Elif Toklucu

Yükseliş koleji bence insanı hayata katıyor. 9 ve 10 sınıfta cok iyi bir İngilizce spor ve sanat akedemileri kişinin kendini geliştirmesine sağlıyor. Öğrenciyi iyi takip eden mükemmel bir okul.

2022:06:09 09:43:59
SS Ortakaya

SS Ortakaya

Yükseliş Koleji; Türkiye’nin en eski eğitim kurumlarından olan özel okulculuğu birçok kuruma örnek olmuş bir marka. Maalesef eğitim sistemimizin çarpıklığından dolayı, çocuklarımızı yarışan ve yarışmaya hazırlayan kurumların mantar gibi türediği ve ticari kaygılar ile eğitim öğrenci öğretmen gibi işin merkezinde olması gereken yapı taşlarına hiç özen göstermeyen merdiven altı kurumların hüküm sürdüğü piyasa da, ayakta kalan ve eğitim öğretim prensiplerinden ödün vermeyen kurumlardan bir tanesi. İdari ve öğretmen kadrosu rehberlik servisi son derece ilgili bir kurum. Sadelik ve hedefe ulaşmanın en kısa yolunu düşünüyorsanız düşünmeden kayıt yaptırabilirsiniz…

2022:05:10 13:10:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı