ANKARA / YENİMAHALLE – Şehit Cengiz Polat Anadolu İmam Hatip Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 51 Yorum Ekle

ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Cengiz Polat Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şehit Cengiz Polat Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde eğitim veren köklü bir okuldur. İmam Hatip liseleri arasında önemli bir yere sahip olan okul, öğrencilere dini ve genel eğitimlerini bir arada sunmaktadır.

Tarihçe

Okul, 1985 yılında kurulmuş olup uzun yıllardır kaliteli eğitim anlayışıyla öğrencilerine hizmet vermektedir. Köklü bir geçmişe sahip olan okul, her yıl başarılı öğrenciler yetiştirmektedir.

Fiyat Politikası

Okulun eğitim ücretleri oldukça makul düzeydedir ve her öğrencinin eğitim hakkına erişimini ön planda tutmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Dini ve genel eğitimi bir arada sunma imkanı
  • Deneyimli ve alanında uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve donanımlı sınıflar
  • Çeşitli sosyal etkinlikler ve kulüpler
Şehit Cengiz Polat Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencilerine hem dini hem de genel eğitimlerini en iyi şekilde sunarak onları geleceğe hazırlamaktadır. Kaliteli eğitim anlayışı ve deneyimli kadrosuyla tercih edilmesi gereken bir okuldur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Yenimahalle ANKARA / YENİMAHALLE – Şehit Cengiz Polat Anadolu İmam Hatip Lisesi Yorumlar - 1

user139675

Okulun eğitim kalitesi oldukça yüksek, öğretmenler ilgili ve donanımlı. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir. Öğrencilere sağlanan imkanlar ve etkinlikler oldukça zengindir. Genel olarak başarılı bir okul olduğunu söyleyebilirim.

10 Nisan 2024
ORHAN CANOĞLU

ORHAN CANOĞLU

Okul hakkında fazla bilgimiz yoktu okulun tanıtımı ve bilgilendirme konusunda bize yardımcı olan bizi yönlendiren Md.Yrd. Ayşe EKİCİ hanıma çok teşekkür ederiz. Evimize uzak olmasına rağmen oğlum, 433 puan ile aynı zamanda ikinci bir yabancı dilim de olsun düşüncesi Almanca bölümünü seçti güzel bir okul Allah pişmancalık vermesin Allah haklarında hayırlısını versin inşallah

2023:09:17 04:08:09
BETÜL CEYHAN

BETÜL CEYHAN

Okul tanıtımında bizi bütün güleryüzlülüğle karşılayan okul hakkında gerekli bilgilendirmeyi yapan müdür yardımcısı AYŞE hanıma çok teşekkür ederiz

2023:07:10 18:16:24
Ömer Tuna DEMİRHAN

Ömer Tuna DEMİRHAN

Okulumuz yeni ve güzel, ilerde inşallah daha güzel olucak...👍

2024:01:17 08:27:31
Zeynep Fidan

Zeynep Fidan

Geçen sene mezun oldum..Eğitimi mükkemmel öğretmenleri çok içten ve anlayışlı kurslarıda oluyordu. LGS'ye girecek olan 8.sınıflar için hocalar ellerinden gelenin en iyisini yapiyor. Ayriyetten temiz,disiplinli ve konforlu bir okul. Bence gayet eğlenceli ve ben en unutamadığım anılarımı, arkadaşlıklarımı burada yaşadım ve okulun fotoğraflarını her gördüğümde icim gidiyor çok özlüyorum... liseside bu sene açıldı proje okulu bildiğim kadarıyla puanım yetmedi ama hem ortaokulu hem de lisesi çok güzel tavsiye ederim.Dipnot: sümeyye hocam kraliçedir:))

2022:10:27 15:52:19
Sevilay Okutan

Sevilay Okutan

Lgsde yuzde 13luk dilimdeyim tercih yapmak istiyorum bu okula girme şansım var mı?

2023:07:27 13:39:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı