Özel Yüce Okulları

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Ankara Özel Yüce Okulları

Ankara Özel Yüce Okulları, eğitim sektöründe hizmet veren köklü bir kuruluştur. 1990 yılında kurulan okul, kaliteli eğitim anlayışı ve deneyimli kadrosu ile öğrencilerine en iyi eğitimi sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Ankara Özel Yüce Okulları, 30 yılı aşkın bir süredir eğitim sektöründe faaliyet göstermektedir. Kurulduğu günden bu yana binlerce öğrenciye başarılı bir eğitim imkanı sunmuştur.

Fiyat Politikası

  • Öğrenci ve veli memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlar sunmaktayız.
  • Ödeme kolaylıkları ve burs imkanları ile öğrencilerimize destek olmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli Kadro: Alanında uzman öğretmenlerden oluşan bir eğitim kadrosuna sahibiz.
  • Modern Eğitim Yaklaşımı: Teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak öğrencilerimize çağdaş bir eğitim sunmaktayız.
  • Geniş Kapsamlı Aktiviteler: Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak için çeşitli etkinlikler düzenlemekteyiz.
Ankara Özel Yüce Okulları, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra kişisel gelişimlerine de önem veren bir eğitim kurumudur. Kaliteli eğitim anlayışı ve öğrenci odaklı yaklaşımı ile tercih edilmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Özel Yüce Okulları Yorumlar - 1

user139506

Ankara Özel Yüce Okulları, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanı sunan bir okuldur. Öğretmenlerin ilgili ve donanımlı olması, derslerin etkili bir şekilde işlenmesini sağlamaktadır. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir ve öğrencilere rahat bir öğrenme ortamı sunmaktadır. Ancak, bazı öğrencilerin okulda yaşadığı disiplin sorunları dikkate alınmalıdır. Genel olarak Ankara Özel Yüce Okulları, başarılı bir eğitim kurumu olarak değerlendirilebilir.

10 Nisan 2024
Yağmur Sinoğlu

Yağmur Sinoğlu

Yüce ailesi ile bu yıl tanıştım. Yüce ailesi gerek eğitim anlayışı gerek vizyon ve misyon olarak çağımızın ihtiyaçlarına hitap eden, çocuklarınızı güvenle emanet edeceğiniz kaliteli bir okuldur. Hem bir anne hem bir öğretmen olarak Yüce ailesinde olmaktan çok mutluyum.

2024:01:18 06:50:09
BÜŞRA AKTAŞ

BÜŞRA AKTAŞ

Yüce ailesinde öğretmen olduğum için hem kendimi şanslı hem de oldukça huzurlu hissetmekteyim. Yüce okulunda bulunan yöneticiler, öğretmenler ve personel kadrosunun canla başla çalıştığını ve bu çalışmaların sonucunda öğrencilerimizin güvenli bir ortamda oldukları bununla birlikte eğitim anlayışının çocuklarımız için verimli olduğu fazlasıyla görülmektedir.

2024:01:16 21:13:41
Yaren Balta

Yaren Balta

Yüce ailesi ile bu yıl tanışma fırsatı yakaladım. Yüce ailesi çağdaş eğitim anlayışı ve günlük yaşam ile ilişkilendirme temelinden hareketle günümüz yaşantısına yön veren bir sistem ile hareket ediyor. Bir öğretmen olarak bu süreçte rol oynamak ve rehberlik ediyor olmaktan dolayı mutluyum.

2024:01:18 07:48:23
Didem Civelek

Didem Civelek

Yüce ailesiyle bu yıl tanışma fırsatı buldum. Özel Yüce Okulları Türkiye standartlarının üzerinde sınıflara ve eğitime sahip kaliteli bir okuldur. Ankara'da çocuğumu gözüm kapalı bırakabileceğim bir okuldur.

2024:01:18 06:37:36
bedia uzel

bedia uzel

Özel Yüce Okulları'nda daha önceki yıllarda görev alan ve şuan devlette görev yapan bir öğretmen olarak şunu söyleyebilirim; Türkiye standartlarının üzerinde sınıflara ve eğitime sahip kaliteli bir okuldur. Özel okulda olsam tek seçimim özel yüce okulları olurdu. Çok temiz kaliteli ve özgün bir okul. Sevgiyle anıyorum eski okulumu.

2023:12:29 10:07:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:30
  • Salı 08:00–18:30
  • Çarşamba 08:00–18:30
  • Perşembe 08:00–18:30
  • Cuma 08:00–18:30
  • Cumartesi 10:00–16:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı