Dezine Çati

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 46 Yorum Ekle

Dezine Çati Ankara

Dezine Çati, Ankara şehrinde bulunan bir çatı firmasıdır. 10 yılı aşkın tecrübesi ile müşterilerine çatı tamiri, çatı yalıtımı, çatı kaplama ve çatı tadilatı gibi hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Dezine Çati, 2010 yılında kurulmuş olup, uzman ekibi ile birlikte birçok başarılı projeye imza atmıştır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, kaliteli hizmet anlayışıyla sektörde öne çıkmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Dezine Çati, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir.
  • Fiyatlandırma, yapılan işin türüne ve malzeme seçimine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Dezine Çati, çatı konusunda uzman ekibi ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir firmadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, çatılarınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir adres olarak öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Yenimahalle Dezine Çati Yorumlar - 1

user139397

Ankara Dezine Çatı Çatı İşleri gerçekten profesyonel bir hizmet sunuyor. Çatı işlerinde uzman olduklarını gösteriyorlar ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Hem kaliteli malzemeler kullanmaları hem de işlerini zamanında bitirmeleri beni çok memnun etti. Kesinlikle tavsiye ederim.

10 Nisan 2024
Bilal Emer

Bilal Emer

Çatımız fırtınada zarar görmüştü.Yapan kişiler şu gün gelirim bugün gelirim gelmediler.İnternette araştırırken Bekir usta çıktı karşıma.Aradım hemen gelip inceleyip bir kaç gündede çatımızı tamir ettiler.Güzel fikirler sunup uygun fiyata tamiri bitirdiler.Birşey olursada ara hemen geliriz dediler.Birde gider boruları tadilatı vardı ustam unutmuş hemen yakınlardan malzeme temin edip halletti.Bilmiyorum başkası olsa fiyat teklifi içinde yoktu deyip para talep ederdi.Kesinlikle Bekir ustayı herkese tavsiye ediyorum.

2023:10:27 20:41:32
halil uzun

halil uzun

Binamıza hırsız girmeye çalıştı. Brkir ustamı acil çağırdık. Gelip kapılarımızın tamirini yaptı. Ellerine sağlık.

2023:10:28 14:13:32
Hikmet Çelik

Hikmet Çelik

Bekir usta ile evimizin terasını kapatma işi vesilesi ile tanıştık.Teras çatısı dışında yapılacak diğer işlerde de yanımızda oldu. Gerek usta temini, gerekse süreci hızlandırmak için karşılaştığımız sorunlara çözüm odaklı yaklaşımı, samimiyeti ve güler yüzü ile tadilat işleri bitene kadar desteğini eksik etmedi.Teşekkür ederim Bekir usta.Tanıştığımız a memnun oldum.

2023:05:03 04:39:24
Figen

Figen

Bekir ustaya ve ekibine çok teşekkür ederim. Harika bir iş çıkardılar. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İşinin ehli insanların emeğine saygı duyduğum için buraya yazayım dedim. Ellerin sağlık Bekir usta. Tekrar teşekkür ederim.

2024:01:12 17:26:25
Gençay Yıldız

Gençay Yıldız

Bekir abiyle uzun zamandır çalışıyoruz. Oluk, baca ve su bariyerini ona yaptırdık. İş ahlakı ve ustalığının yanında, inanılmaz bir öngörü ve hassasiyetle yaptığı işi değerlendiriyor, kritik yapıyor ve vakit alsa dahi işinde ince dokunuşlar yaparak, olabilecek en iyi şekilde işi bitirip öyle teslim ediyor. Teşekkür ederiz...

2023:06:18 05:38:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı