Tavacı Recep Usta Parkvadi – Ankara

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Ankara Tavacı Recep Usta Parkvadi

Tavacı Recep Usta Parkvadi, Ankara şehrinde bulunan ve lezzetli tavuk dönerleriyle ünlü bir restorandır. İşletme, geleneksel Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan tavuk döneri müşterilerine sunmaktadır.

Tarihçe

Tavacı Recep Usta Parkvadi, yıllardır Ankara'da hizmet veren köklü bir işletmedir. Usta ellerden çıkan lezzetli dönerleriyle müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Tavacı Recep Usta Parkvadi, kaliteli malzemeler kullanarak uygun fiyatlarla hizmet vermektedir.
  • Menü seçenekleri ve porsiyonlar çeşitlilik göstermektedir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemelerle hazırlanan dönerler
  • Hijyenik ortam ve temizlik
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Tavacı Recep Usta Parkvadi'yi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Lezzetli dönerleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmetiyle müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Ankara'da döner yemek isteyenler için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Tavacı Recep Usta Parkvadi – Ankara Yorumlar - 1

user138737

Ankara Tavacı Recep Usta Parkvadi, lezzetli ve doyurucu yemekleriyle benim favori restoranlarımdan biri haline geldi. Özellikle dönerleri ve kebapları harika! Ayrıca personelin ilgisi de çok güzel. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Nisan 2024
Yavuz Korkmaz

Yavuz Korkmaz

Ankara ya geldiğimizde geldiğimiz mekan, özellikle tava ve kuzu gerdan sevenler için tavsiye ederim. Bu seviyedeki restoranlar içerisinde fayda maliyet açısından da avantajlı diyebilirim.

2024:01:18 10:38:23
Elif C

Elif C

Gayet nezih ve lüks bir restaurant. Atmosfer gayet güzel. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgili. Biz sarımsak soğanlı tava sipariş ettik normalde içerisinde domates yokmuş fakat biz eklenmesini istedik. Tava çok lezzetliydi. İkram olarak getirilen dolma ve içli köfte efsaneydi. Salata ve yayık ayranları da çok lezzetliydi. Tavsiye ederiz. Atakuleye yürüme mesafesinde. Vale hizmeti mevcut. Lavabolar da gayet temizdi.

2023:12:28 16:51:38
Zerrin Budak

Zerrin Budak

Gayet nezih ve lüks bir restoran. Bi kuzu kol yedik. Et lokum gibiydi. Pilav lezzetliydi. Getirilen ikramlarda gayet lezzetli idi. Ayrana bayıldık. Kuru dolma çok iyiydi. En sonunda da helva ve baklava ikram edildi. Çok lezzetli idi. Lezzetsiz diyenlerin bence dilinde bir problem vardır. E bu kadar lezzetede fiyatlar biraz tuzlu. Ama bence hak ediyor. Biz 1310 ödedik. Bana makul geldi. Çünkü yiyemedik paket yaptırdık. Bir öğün daha çıktı. Çiğ köftesinde gerçek etli çiğ köfteydi.

2023:11:14 16:07:38
Eda YILDIRIM

Eda YILDIRIM

Arabaları parkettiğiniz geniş otopark alanından uzunca bir süre emniyetsizce yürüyerek mekana giriş yapılıyor. Atmosfer olarak demode denebilecek ve küçük bir yapı. Çok yüksekte değil, ayrıca ışıklandırmadan dolayı var olan şehir manzarası da görünmüyor. Karşılamada herhangi bir hostes bulunmuyor, ellerinde örtü, bardak, olan abi abla hitabetinde deorganize çalışanlarlarla muhattap olduk. Rezervasyon yaptırdığımız halde belirsiz herhangi bir masaya yönlendirildik, servisler oturduktan sonra getirildi. Fine dining bir restoran olmamasına rağmen menüde fiyat bilgisi yer almıyor, mühim değildir fakat burası bir kebapçı. İsteğimiz haricinde ayran da servis edildi. Daha önce keyifle yediğimiz çiğ köfte bugün yoktu, hususi etli çiğ köftelerinden yemek istemiştik. Menü oldukça çeşitli fakat yemeklerin lezzeti herhangi bir kebapçıda yenebilecek düzeyde. Masamız uzun bir süre toplanmadı. Lavabo çıkışında elinde kolonya ile bekleyen hanımefendi komik bir durumda olmuş, aynı ince fikirlilik girişte bir hostes için düşünülebilirdi. Ellerimiz sürekli havada kaldı ve hesap gecikti. Beyfendi kibar olmasına rağmen karşılamadan itibaren hizmetten memnun kalmadık. Bir bütünüyle ele alırsak tekrar ziyaret etmeyi düşünmüyoruz, fiyatını haketmeyen lezzet, hizmet ve konumda olduğunu düşünüyoruz.

2024:01:08 08:13:58
Birkan Mert Erenler

Birkan Mert Erenler

Ankara için mükemmel lokasyonlu bir restoran. Sırf vadinin yanında yeşil manzara ve temiz havaya karşı oturmak için bile gidilir. Başlangıçta gelen nar ekşili ezme salata çok lezzetli. Ekşili patlıcan dolma daha iyi olabilirdi ama fena sayılmaz. Haşlama içli köfte lezzetli fakat çok özleyeceğim kadar iyi değil. Ana yemek olarak kaburga dolma söyledik, ağır ateşte pişen lezzetli bir kuzu tandır yemek istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Bademli iç pilav güzeldi, dışındaki bulgur için aynı şeyi söyleyemem, bulgur vasattı. Yemek sonrası dolmalık iç fıstıklı irmik helvası ve dondurma geliyor, irmik helvasına bayıldığımı söylemeliyim. İkram çayları gayet güzel. Otantik kıyafetleriyle "mırra" kahvesi servis eden, Güneydoğu şiveli, kasketli bir beyefendi elinde kahve semaveriyle masaları dolaşıyor, eğer baharatlı ve farklı aromalı Türk kahvesi denemek isterseniz önerebilirim. Tahmin ediyorum ki kahveyi kakule, karanfil ve az zencefil tozuyla demlemişler, ben okaliptüs tonlarında bir aroma da aldım ama belki bu baharatların karışımıyla oluşmuştur. Genel olarak bu restorandaki deneyimimden memnun kaldım, ancak fiyatların yüksek olduğunu söylemem gerek. Hatta konumu bu kadar güzel olmasa bu fiyata bir daha ziyaret etmeyi düşünmezdim. İki kişi Haziran 2023 fiyatlarıyla ₺1500 hesap ödedik.

2023:06:27 12:51:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–22:30
  • Salı 11:00–22:30
  • Çarşamba 11:00–22:30
  • Perşembe 11:00–22:30
  • Cuma 11:00–22:30
  • Cumartesi 11:00–22:30
  • Pazar 11:00–22:30

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı