Fige Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 35 Yorum Ekle

Ankara Fige Restaurant

Fige Restaurant, Ankara şehrinde bulunan ve lezzetli Akdeniz mutfağı sunan bir restorandır. 2005 yılında açılan işletme, misafirlerine kaliteli ve lezzetli yemekler sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Tarihçe

Fige Restaurant, Ankara'nın merkezi bir konumunda bulunmaktadır. 2005 yılında açılan restoran, o günden bu yana lezzetli yemekleri ve şık atmosferi ile müşterilerini ağırlamaktadır.

Fiyat Politikası

Fige Restaurant, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı yemekleri uygun fiyatlarla sunmaktadır. Menüsünde çeşitli Akdeniz lezzetleri bulunmaktadır ve fiyatlar oldukça makuldür.

Müşteri Hedef Kitlesi

  • Akşam yemeği için şık bir mekan arayanlar
  • Lezzetli ve sağlıklı yemekler arayanlar
  • Akdeniz mutfağı sevenler

İşletmenin Farklılıkları

  • Taze ve organik malzemeler kullanılması
  • Şık ve modern dekorasyon
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışı
Fige Restaurant, lezzetli yemekleri, şık atmosferi ve uygun fiyatları ile Ankara'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefleyen restoran, her zevke hitap eden menüsü ile dikkat çekmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Fige Restaurant Yorumlar - 1

user138694

Ankara Fige Restaurant Restoran harika bir deneyimdi. Yemekler çok lezzetli ve tazeydi. Servis hızlı ve güleryüzlüydü. Atmosfer de çok hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

9 Nisan 2024
Esra

Esra

Cumartesi akşam yemeği için geldik. Açık bir mekan sıcak yaz günleri için ideal. Canlı müzik konusunda özellikle meraklıydık. Fakat ne yazık ki beklentimizi karşılamadı. Yemekleri ortalamaydı. Mekanın otoparkı yok.

2023:08:21 07:31:47
Mrs SBR

Mrs SBR

Izgara levrek bol malzemeli tabakla geldi. Mezeler çok tazeydi. Mayonezli patates salatasını beğenmedik. Zeytin yağlı ve limonlu daha güzel olurmuş. Yemekten sonra kahve veya çay ikramları olsa hoş olurdu.

2023:07:08 14:49:06
Halil Altuğ CAN

Halil Altuğ CAN

Evlilik teklifimi yaptığım, şahane bir yer.Rezervasyon için önceden gittim. Öyle bir ilgi var ki, çalışanından restaurant sahibine kadar herkes yardımcı oldu. Esas aksam geldimiz de ise, sıcak bir karşılama ile her şey tıkırında gitti. İçime sinen bir evlilik teklifi oldu. Düşünen herkese kesinlikle tavsiye ederim.

2023:07:15 22:10:23
Didem Önder

Didem Önder

Doğum günü kutlaması yapmak için gittik ilk defa deneyimledik ve çok beğendik. Biraz nostaljik içi çok yeni değil ama ben bu dokuyu sevdim çok tatlı ve romantik bir mekan. Rokfor soslu etini çok beğendik, dolce vita tatlısı da güzeldi. Çalışanları çok nazik ve ilgililerdi onlara da çok teşekkür ederiz.

2023:05:13 11:49:09
duygu sönmez

duygu sönmez

Atakule manzaralı zevkle döşenmiş iyi hizmet veren bir restoran. Başlangıçtan salataya ana yemekten tatlıya kadar herşeyi beğendik. Karides güveci özellikle denemeniz gerekli. Ayrıca Çin usulü antrikot ve tereyağlı antrikot tattım ikisi de çok lezzetliydi.

2023:05:29 21:51:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı