TAKA BALIK RESTAURANT ( FISH FİNE DİNİNG)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Ankara TAKA BALIK RESTAURANT (FISH FİNE DİNİNG)

TAKA BALIK RESTAURANT, Ankara'nın en seçkin ve lezzetli deniz ürünleri restoranlarından biridir. Misafirlerine fine dining deneyimi sunan işletme, kaliteli ve taze deniz ürünleri ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

TAKA BALIK RESTAURANT, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana lezzet tutkunlarına hizmet vermektedir. Deneyimli şefler tarafından hazırlanan özel menüler ve şık dekorasyonuyla müşterilerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.

Fiyat Politikası

TAKA BALIK RESTAURANT, kaliteli hizmet ve ürünleriyle bilinmesine rağmen, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlar sunmaktadır. Menü seçenekleri ve fiyatlar hakkında detaylı bilgi almak için restorana başvurabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli deniz ürünleri
  • Fine dining atmosferi
  • Profesyonel ve deneyimli şefler
  • Şık ve modern dekorasyon
TAKA BALIK RESTAURANT, Ankara'da deniz ürünleri tutkunları için vazgeçilmez bir adres olup, lezzetli yemekleri ve şık atmosferiyle tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Yenimahalle TAKA BALIK RESTAURANT ( FISH FİNE DİNİNG) Yorumlar - 1

user138634

Ankara Taka Balık Restoran gerçekten harika bir deneyim sunuyor. Yemekler çok lezzetli ve taze, servis kalitesi de oldukça yüksek. Atmosferi de çok hoş ve şık. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

9 Nisan 2024
Polat Başar

Polat Başar

Hizmet konusunda başarılı, yemeklerin porsiyonu evet biraz küçük muhtemelen fiyatlardan dolayı düşürmüşler ama fiyatları da çok makul sayılmaz. Ortalama kişi başı 500 tl. Yemek lezzetleri başarılı, kurufasulyesi ve balık çeşitleri denedik. Başarılı buldum. Sütlaç konusunda iddialı gibi görünüyor fakat sanırım bizim yediğimiz parti kıvam almamıştı daha çok süt kıvamındaydı.Bir akşam yemeği için ideal noktalarımızdan biri olarak kayıt ettik, yine gidermisiniz derseniz evet tekrar gitmeyi düşünebileceğim bir intiba bıraktı. Ferah güzel bir mekan.Lavaboları temiz.

2023:12:02 21:03:38
Furkan Günay

Furkan Günay

Söğütözünde iyi bilinen güzel bir restoran. Balık çeşitleri, döner ve kuru fasulye deneme şansım oldu. Levrek buğulama çok lezzetli tavsiye ediyorum. Kalkanı pek beğenmedim ve porsiyonu oldukça küçük. Fasulye gerçekten çok başarılı ayrı bir başlığı hak ediyor. Döneri makul, kötü değil. Kara lahana çorbası bana hitap etmedi seveni ne düşünür bilemiyorum. Sütlacı da lezzetli tavsiye ederim. Porsiyonlar yıllar içinde küçülmüş bu anlamda iyi değil tam doyamıyorsunuz. Ancak fiyatları bu sayede yüksek tutmamışlar, ulaşılabilir seviyede. Hizmet gayet güzel çalışanlar bilgili ve tecrübeli. Genel olarak oturup kaliteli bir ortamda yemek yiyebilirsiniz.

2023:11:06 15:25:33
Yavuz Korkmaz

Yavuz Korkmaz

Bir çok kez yemek yediğim bir yer . Her defasında kalite değişmiyor. Tipik bir karadeniz restoran menüsüne sahip ama standartları daha yüksek

2023:12:15 18:54:06
nur fatma

nur fatma

Bir Karadeniz gelini olarak ilk kez karalahana çorbası denedim 😅 Normalde çok balık yemeyen ve balık yemeyi yorucu bulan biri olarak Ferides’e bayıldım, levreği güveçte tereyağlı dilimlenmiş olarak servis ediyorlar, yağı asla ağır değil çok lezzetli, balık kılçıksız ve lokmalık boyutlarda olduğu için yemesi çok kolay, üzerine taze demlenmiş Karadeniz çayı ile fırın sütlaç yedik, önceki gelişlerimizde de dikkat ettiğim çaylarının hep çok taze ve lezzetli olduğu, mutlaka çay için 👍🏻

2023:10:31 15:18:59
kaan a

kaan a

Sık sık gittiğimiz, Ankara’daki en kaliteli Karadeniz lokantalarından biridir.Kalitesiz ürünü bulunmaz. En beğendiklerimiz; Rize usulü et döner, laz böreği, mezgit, kuru fasülye..Çocuklar için oyun ablası ve oyun salonu bulunuyor.Genelde bu lokasyonda park problemi bulunmuyor.Fiyatlar semtine göre ortalama.

2023:12:24 09:10:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–22:30
  • Salı 08:00–22:30
  • Çarşamba 08:00–22:30
  • Perşembe 08:00–22:30
  • Cuma 08:00–22:30
  • Cumartesi 08:00–22:30
  • Pazar 08:00–22:30

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı