Ziya Gökalp İlkokulu ve Ortaokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Ankara Ziya Gökalp İlkokulu ve Ortaokulu

Ziya Gökalp İlkokulu ve Ortaokulu, Ankara'nın merkezi bir konumunda bulunan köklü bir eğitim kurumudur. 1960 yılında kurulan okul, uzun yıllardır kaliteli eğitim hizmeti sunmaktadır.

Fiyat politikası açısından Ziya Gökalp İlkokulu ve Ortaokulu, eğitim kalitesini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet vermektedir. Eğitimde fırsat eşitliğine önem veren okul, öğrencilerin potansiyellerini en üst seviyede geliştirmeyi hedeflemektedir.

Önemli Özellikler:

  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Çeşitli sosyal etkinlikler ve kulüpler
  • Bireysel öğrenci takibi ve rehberlik hizmetleri
Ziya Gökalp İlkokulu ve Ortaokulu, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve kültürel gelişimlerine de önem veren bir eğitim kurumudur. Kaliteli eğitim anlayışı ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir okuldur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Yenimahalle Ziya Gökalp İlkokulu ve Ortaokulu Yorumlar - 1

user138494

Ankara Ziya Gökalp İlkokulu ve Ortaokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan, donanımlı bir okuldur. Okulun fiziki koşulları oldukça iyidir ve öğretmenler öğrencilere ilgi ve destek konusunda oldukça başarılıdır. Okulda düzenlenen etkinlikler ve projeler öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamaktadır. Ancak bazı velilerin iletişim konusunda sıkıntı yaşadığı görülmektedir. Genel olarak Ankara Ziya Gökalp İlkokulu ve Ortaokulu'nu değerlendirdiğimde, başarılı bir eğitim kurumu olduğunu söyleyebilirim.Puan : 4

9 Nisan 2024
Sibel Akalın

Sibel Akalın

Zaman geçirelim vakit dolsun diyen idare dışında birşey göremedim maalesef çok üzücü😔 lise tercihlerimi bile başka bir okulda onaylattım ilgi alaka sıfır her gittiğimde sistem arızalı ve bilgileri yok

2023:08:04 07:04:15
BILGEHAN SONMEZSOY

BILGEHAN SONMEZSOY

Gerçekten öğretim açısından harika bir okul. Müdürü, öğretmeni ile çocuklarınızın geleceğine dair her konuyu konuşabilirsiniz. Çocukları yönlendirme niyetleri çok iyi. Sağolsunlar. Bir tek sorun bana kalırsa ki her ne kadar nöbetçi öğretmenlerimiz olsa bile en azından dış bahçe kapısına güvenlik personeli atanabilir.

2022:05:09 17:42:52
Lionel Messi

Lionel Messi

Okul güzel falan yani ama parkı falan filan yıktılar falan yani park güzeldi falan neyse 2 kalesi falan var futbol sahası 600 metre falan şaka ama 30, 40 metre falan vardır okula park falan Filan getirsinler yani neyse işte ama neden park falan filan yok neden parkı falan yıktılar yani messi gerçekten çok iyi falan penaldo all nassr falan napoli ARSENAL bukoyo şakaFalan tabi 8 sene kolay deil hatta 9 neyse anı havalar kötü kar yağmıyo ocaktayız hava - ye düşmüyor böyle hava mı olur

2023:03:31 18:30:34
Müberra Ustura

Müberra Ustura

Berbat bı okul böyle bı okul olamaz her yere gerekli her yere şikayet edicem ,böyle bır müdür olamaz bu tür insanlar eğitimci olmamali, eğitimci diye buraya getirip çocuklarımiza kötü örnek oluyorlar.

2022:09:03 00:36:54
Çavuş Erhan Eken

Çavuş Erhan Eken

Sınav görevi için gittim. Güzel bir okul. Bina mahallenin ihtiyacı gözetilerek genişletilmiş. İki ayrı buna gibi duruyor ama binalar birbirine yapışık. Dolayısıyla ilkokul ve ortaokul aynı binada gibi ama birbirinde ayrilar. Eski ve köklü bir okul burası. Nezih bir semtte olduğu için öğrenci kalitesi de iyi. Başarılı temiz düzenli güzel bir okul....

2018:10:06 07:02:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı