Nasrettin Hoca İlkokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Ankara Nasrettin Hoca İlkokulu

Ankara Nasrettin Hoca İlkokulu, eğitim hizmeti sunan bir okuldur. Okul, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sağlayarak onların akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Ankara Nasrettin Hoca İlkokulu, 1990 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana öğrencilerine nitelikli eğitim veren okul, başarılı akademik sonuçlarıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Okul, eğitim hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanları da sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Çeşitli sosyal etkinlikler ve kulüpler
  • Bireysel öğrenci takibi ve rehberlik hizmetleri
Ankara Nasrettin Hoca İlkokulu, öğrencilerin akademik başarılarını destekleyen ve onların kişisel gelişimlerine önem veren bir eğitim kurumudur. Nitelikli eğitim kadrosu ve modern eğitim olanaklarıyla öne çıkan okulumuz, öğrencilerin geleceğe güvenle adım atmalarını sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Yenimahalle Nasrettin Hoca İlkokulu Yorumlar - 1

user138381

Ankara Nasrettin Hoca İlkokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan, donanımlı bir okuldur. Okulun fiziki koşulları oldukça iyidir ve öğretmenler öğrencilere sevgiyle yaklaşmaktadır. Eğitimdeki başarısı ve öğrenci memnuniyeti oldukça yüksektir. Ancak okulun çevresindeki sosyal imkanların yetersiz olduğu söylenebilir. Genel olarak Ankara Nasrettin Hoca İlkokulu'nu 5 üzerinden 4 puan veriyorum.

9 Nisan 2024
Elif Can

Elif Can

Kırk yıllık Atakentin yıkılarak yok sayılarak yerine yapılan okul. Okulla birlikte güzelim anılarımızıda yerle bir ettiniz. 1987 ve 1994 vazgeçilmez yıllardı.

2024:01:22 17:32:45
Hülya Ak

Hülya Ak

Okulumdu Güzel anılarım oldu Recep Ali hocamın ellerimden öper. Yeni öğrencilerine ve eski arkadaşlarıma hayatlarında başarılar dilerim.... Bu arada ben Muhammet Emir AKÇAM.

2023:10:21 16:08:23
Güven ORTAÇ

Güven ORTAÇ

İkiz çocuklarımız 3 yıldır bu okulda okuyorlar. Biz okulumuzdan ve bu okulda görev yapan kadrodan genel anlamda çok memnunuz. Sorunlarımıza ilgi gösteren ve çözüm için ellerinden geleni yapan bir kadro mevcut. Hepsine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

2017:08:15 16:55:53
Gökhan

Gökhan

benim yaklaşık 8 senem bu okulda geçti gayet güzel bir okul çocuklarınızı hiç tereddüt etmeden bu okula kayıt yaptırabilirsiniz.Bu okuldan bu sene mezun oldum ve bir çok anımı geride bırakıyorum gerçekten hocaları olsun çevresi olsun çok iyi bir okul başta Hatice hocam olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum

2021:02:02 09:09:03
Mehmet Ezher GUNAY

Mehmet Ezher GUNAY

5 yıldır bu okulda çalışmaktayım. Veli ve öğrenci profili diğer bölgelere nazaran oldukça yüksek. Başarılı bir okul. İdare, öğretmen, öğrenci ve veli arasında samimi ve seviyeli bir ilişki var. Burada çalışmaktan dolayı mutluyum.

2017:09:19 07:46:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı