Refika Aksoy İlkokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Ankara Refika Aksoy İlkokulu

Refika Aksoy İlkokulu, Ankara şehrinde eğitim hizmeti veren bir ilkokuldur. Okul, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunarak onların akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Refika Aksoy İlkokulu, 1990 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, öğrencilerine nitelikli eğitim sunarak başarılı bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Okul, eğitim hizmetlerini uygun ve rekabetçi fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanları da sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Çeşitli sosyal etkinlikler ve kulüpler
  • Bireysel öğrenci takibi ve rehberlik hizmetleri
Refika Aksoy İlkokulu, öğrencilerin akademik başarılarını destekleyen ve onların kişisel gelişimlerine önem veren bir eğitim kurumudur. Kaliteli eğitim anlayışı ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir okuldur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Yenimahalle Refika Aksoy İlkokulu Yorumlar - 1

user138368

Ankara Refika Aksoy İlkokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul. Okulun fiziki koşulları oldukça iyidir ve öğretmenler öğrencilere ilgi ve destek konusunda oldukça başarılıdır. Ayrıca okulda düzenlenen etkinlikler ve sosyal aktiviteler de öğrencilerin gelişimine katkı sağlamaktadır. Ancak bazı alanlarda daha fazla gelişim sağlanabilir. Genel olarak Ankara Refika Aksoy İlkokulu'nu 5 üzerinden 4 puan veriyorum.

9 Nisan 2024
Burçin Korkmaz

Burçin Korkmaz

Batıkent'in en güzel okullarından bir tanesi. Spor salonu ve yemekhane gibi olanakları var. Oğlum bu yıl 1. sınıfa başladı. Sınıfımızdaki çocukların tamamı çok kısa bir sürede okuma-yazma ve toplama-çıkarma yapmaya başladılar. Öğretmenimiz Volkan Pehlivan hem donanımlı ve tecrübeli bir öğretmen hem de sporcu kişiliği ve sağlıklı beslenme alışkanları ile oğluma harika bir rol model oldu. Öğretmenimizden ve okulumuzdan çok memnunuz.

2024:01:17 10:38:54
Direncan Uçak

Direncan Uçak

Çok çok iyi araştırarak karar verin bu kadar iyi bilinen bir okul ancak bu kadar rezalet olur ilk günden çok pis olan tuvaletleri,sorumsuz geç kalan öğrenci ile ilgilenmek yerine veliye ders vermeyen çalışan Volkan PEHLİVAN adında öğretmeni farkında olup o kadar yaşanan geçmiş tecrübelere rağmen duyarsız kalan müdürü.... ÇOK İYİ ARAŞTIRIN İLKOKUL HEYECANİNDA COCUK İCİNDE VELİ İCİNDE TRAVMA OLUYOR okullar sadece eğitimi iyi olan öğretmenlerle dolmamalı EĞİTİM ÖĞRETİM yerinde pedagojik egitimi olan güvenli bağlanmayı bilen öğrencileri kendi çocuğu gibi gören saygı ve disiplin beklerken önce kendi yapması gerektiğini bilen .... öğretmenler lazım

2023:09:08 18:24:03
Yiğit

Yiğit

Ben bu okulda 4. Sınıf okuyorum oya hoca ya sakın göndermeyin ben 3. Sınıfken kafama top fırlattı sakın asla göndermeyin.

2023:12:24 10:47:38
Şengül Ayla

Şengül Ayla

Kızım okulun Anaokulunda Fatma Öğretmenimizin ögrencisiydi. Şahane bir Öğretmendir. Çocuklarla ilgisi iletişimi harika. Çok verimli ve eğlenceli bir yıldi bizim için.

2023:06:15 18:21:58
wtfman

wtfman

Bu okulun müdürü kadar yanar döner, her telden çalan bir adam görmedim.

2023:09:15 10:04:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı