Göktürk İlkokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Ankara Göktürk İlkokulu

Göktürk İlkokulu, Ankara şehrinde bulunan köklü bir eğitim kurumudur. 1960 yılında kurulan okul, uzun yıllardır kaliteli eğitim hizmeti sunmaktadır.

Fiyat politikası açısından Göktürk İlkokulu, eğitim kalitesini ön planda tutarak uygun fiyatlar sunmaktadır. Eğitim hizmetlerinin yanı sıra öğrencilere çeşitli etkinlikler ve sosyal aktiviteler de sunulmaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Kaliteli eğitim kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri
  • Öğrenci odaklı eğitim anlayışı
  • Geniş spor ve sanat aktiviteleri
Ankara Göktürk İlkokulu'nu tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman eğitim kadrosu, modern eğitim materyalleri ve öğrenci odaklı eğitim anlayışı ile öne çıkan okulumuz, öğrencilerin bireysel gelişimine önem vermektedir. Ayrıca geniş spor ve sanat aktiviteleri ile öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Göktürk İlkokulu Yorumlar - 1

user138225

Ankara Göktürk İlkokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan, donanımlı bir okuldur. Okulun fiziki koşulları oldukça iyidir ve öğretmenler öğrencilere gerekli ilgi ve destekleri sağlamaktadır. Ayrıca okulda düzenlenen etkinlikler ve sosyal aktiviteler öğrencilerin gelişimine katkı sağlamaktadır. Genel olarak Ankara Göktürk İlkokulu'nu 5 üzerinden 4 puan veriyorum.

9 Nisan 2024
Naile Alay

Naile Alay

Elbette iyi öğretmenler de vardır, ama biz de öğretmen konusunda çok şanssızdık. Öğretmeni çocuğuma fiziksel ve duygusal şiddet uyguladı. Müdür de bunu görmezden geldi. Sınıf değiştirmek istedik. Onu da kabul etmedi.(Benzer sikayetlerle daha önce sınıf degisikligi yapilmis.)Bu şartlarda çocuğumu o okula göndermem mümkün değildi, çocuğumu okuldan aldım. Bu okulu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Guvenilir bir kurum olduğunu düşünmüyorum .

2023:11:05 09:46:24
Burcu dönmez

Burcu dönmez

Aslında eskiden çok iyi olan fakat pandemiden sonra hiç bir özelliği kalmayan bir okul ne yazıkki.Ben çocuğumu 2022 de başlatıp 1 ay sonra kaydını aldım.Tabi öğretmende çok önemli.Maalesef biz o konuda da şanslı olamadık.

2022:11:19 17:27:53
Tuana. X

Tuana. X

Arkadaşlar ben bu okulda okudum ve öğretmenleri çok iyi çocuklar birbirlerine saygı duyuyor bence çocuğunuzu bu okula yazdırabilirsi iz çok güzel bir okul...

2017:11:21 19:22:05
murat yiğit

murat yiğit

Okulun idarecileri ve öğretmenleri çok ilgili ve donanımlı çok memnunuz .

2023:02:28 20:56:00
ELİF BULUT

ELİF BULUT

Ankara'nın en iyi ilkokullarından birisi. Ancak okul zamanı park sıkıntısı bir hayli yaşarsınız.

2021:08:09 11:53:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı