Al Fayez international school in Ankara

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Ankara Al Fayez International School

Ankara Al Fayez International School, uluslararası standartlarda eğitim veren bir okuldur. 2005 yılında kurulan okul, öğrencilere yüksek kaliteli eğitim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Ankara Al Fayez International School, eğitimde fark yaratmayı hedefleyen bir vizyonla kurulmuştur. Okul, öğrencilerin akademik başarılarını desteklemek ve küresel dünyaya hazırlamak amacıyla kurulmuştur.

Hizmetler

  • Uluslararası müfredat
  • Yabancı dil eğitimi
  • Sportif ve sanatsal aktiviteler
  • Kariyer danışmanlığı

Fiyat Politikası

Ankara Al Fayez International School, eğitimde kaliteyi ön planda tutarak rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Detaylı fiyat bilgisi için okulun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ankara Al Fayez International School, öğrencilerin bireysel potansiyellerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyan bir eğitim ortamı sunmaktadır. Uluslararası standartlarda eğitim veren okulumuz, öğrencilerin küresel dünyaya hazırlanmalarına destek olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Al Fayez international school in Ankara Yorumlar - 1

user138203

Ankara Al Fayez international school in Ankara İlkokul hakkında yorum yapmak için yeterli bilgiye sahip değilim. Bu nedenle herhangi bir puan veremem.

9 Nisan 2024
ghazi hattab

ghazi hattab

U should put better guests reception Süper kaba davrandılar, yanıt süper kabaydı, sadece ona bazı sorular sormak için yaklaşık 30 dakika bekledik ve bekleme sırası olmadığı gibi yanlarından geçmenizi tavsiye etmiyorum sadece içeri girmeyin oraya gitmeyin süper süper kabalar insanlar

2022:11:30 09:54:49
Fatima Elhajj Ali

Fatima Elhajj Ali

İletişime saygılı olarak İngilizce, fen bilimleri, matematik ve sosyal bilgiler gibi tüm temel dersler için sınıf başına tek öğretmen sistemini benimserler.5. sınıfa kadarÇocuklarımı 5 gün devam ettikten sonra okuldan aldığımda 900 dolar kesinti yaptılar.Türk devletinin her öğrenciden vergi aldığı bahanesiyleHenüz akademik olarak kayıtlı olmasa bile!!!Çok kötü bir deneyim. Saygılı iletişim; İngilizce, fen bilimleri, matematik, sosyal bilgiler gibi tüm temel konular için tek parametreli bir sistemi benimserler.5. sınıfa kadarÇocuklarımı sadece 5 gün okula gittikten sonra okuldan aldığımda 900 dolar kesinti yaptılar.Türk devletinin her öğrenciden vergi aldığı bahanesiyleHenüz akademik olarak kayıtlı olmasa bile!!!Çok kötü bir deneyim.

2021:12:17 18:16:46
Ail ahmed

Ail ahmed

Birçok nedenden dolayı dünyanın en kötü okulu

2023:09:03 17:11:44
Brody Tube

Brody Tube

Yabancı öğrenciler için, özellikle de Araplar için en iyi okul ve bu yıl 2022, benim mezuniyet yılım ve bu okulun sunduğu şey, sanki Türk okullarında okumuşsunuz gibi, Türk ortaokul sertifikası ve Allah'ın izniyle, Herkese başarılar ❤️🌹

2022:03:01 06:25:54
Habibi

Habibi

Çocuklara sağlayabileceği herhangi bir yardımdan yoksundur.

2022:08:18 15:31:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi 09:00–13:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı