Türkan Yamantürk İlkokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Ankara Türkan Yamantürk İlkokulu

Türkan Yamantürk İlkokulu, Ankara şehrinde bulunan bir ilkokuldur. Okul, 1995 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır eğitim sektöründe hizmet vermektedir.

Fiyat politikası açısından Türkan Yamantürk İlkokulu, eğitim kalitesini ön planda tutarak uygun fiyatlar sunmaktadır. Eğitim hizmetlerinin yanı sıra öğrencilere çeşitli etkinlikler ve sosyal aktiviteler de sunulmaktadır.

Önemli Özellikler:

  • Uzman ve deneyimli öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Öğrenci odaklı eğitim anlayışı
  • Çeşitli sosyal etkinlikler ve kulüpler
Türkan Yamantürk İlkokulu, öğrencilerin bireysel gelişimine önem veren, kaliteli eğitim hizmetleri sunan ve sosyal aktivitelerle destekleyen bir okuldur. Eğitimde fark yaratan bu kurum, öğrencilerin potansiyellerini en üst seviyede kullanmalarına olanak tanır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Türkan Yamantürk İlkokulu Yorumlar - 1

user138087

Ankara Türkan Yamantürk İlkokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul. Okulun fiziki koşulları oldukça güzel ve öğrencilere motivasyon sağlayacak nitelikte. Ayrıca öğretmenlerin ilgili ve donanımlı olmaları da önemli bir artı. Ancak okulun daha fazla etkinlik düzenlemesi ve öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirecek aktivitelere daha fazla önem vermesi gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak Ankara Türkan Yamantürk İlkokulu'nu 4 puan veriyorum.

9 Nisan 2024
Mehmet çevik

Mehmet çevik

İnsan için Torun'unun hayata başladığı İlkokuluna gitmek,hele ki kaliteli bir okula başladığını bilmek güzel his 🙂

2023:09:19 10:26:40
Yeşim

Yeşim

Okul demek eğitim demek, sevgi demek, emek demek.Eğitim kadar yemek ve çocuklarımızın sağlığı da en az bir o kadar önemli!!!İşte bu nokta da okulumuzun gerek KANTİNİ gerekse YEMEKHANESİNDE ki EBRU ABLAMIZ öncelikle anne olmanın verdiği şefkatle çocuklarımıza kendi evladı gibi davranması birebir ilgi ve samimi yaklaşımı, sevecen tavırları, güleryüzü işe adeta evlatlarımıza yemeği sevdirmeyi başaran EBUŞ ABLAMIZ oldu. Ben bir veli olarak ellerine emeğine güzel yüreğine sonsuz teşekkür ediyorum iyi ki varsın yavrularımızın minik ablası🫶🏻🫶🏻🫶🏻

2023:11:02 09:23:02
Sinan SARI

Sinan SARI

Çocuğumun bu sene son senesi oldukça üzgünüz. Öğretmenler çok ilgili.Kantin ve yemekhane hizmeti oldukça iyi. Her gün Ebru abla bu yemeği yapmıştı çok güzeldi hepsini bitirdim diye anlatıyor :) Teşekkür ediyoruz emekleri için. Oyun alanları biraz geliştirilirse ileride çok daha iyi olacaktır.

2023:11:02 08:45:36
Edanur Agun

Edanur Agun

Sevgi neydi? Sevgi emekti. Çocuklar için ise sevgi güler yüzdü. Çocuklarıma güler yüzünü eksik etmeyen onları kendi çocukları gibi seven başta Ebru Hanım olmak üzer bütün kantinde çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Onlar orada oldukça içimiz rahat ediyor.

2023:11:02 09:44:26
Gülnur Demirci

Gülnur Demirci

Okulumuzun yemekhane ve kantin hizmetinden çok memnunuz. Evde yemek seçen çocuğum bile okulun yemeklerini severek yiyor. Ebru Hanıma çok teşekkür ederiz.

2023:11:02 09:48:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı