Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel İlköğretim Okulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel İlköğretim Okulu

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel İlköğretim Okulu, Ankara şehrinde eğitim hizmeti sunan özel bir ilköğretim okuludur. Okul, Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı tarafından kurulmuş olup, kaliteli eğitim anlayışıyla öne çıkmaktadır.

Okul, öğrencilere çağdaş eğitim yöntemleriyle donanımlı bir eğitim ortamı sunmaktadır. Akademik başarının yanı sıra öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine de önem veren bir eğitim anlayışı benimsemektedir.

  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Deneyimli ve alanında uzman öğretmen kadrosu
  • Bireysel gelişimi destekleyen eğitim programları
  • Sportif ve sanatsal etkinliklere geniş yer veren bir okul kültürü
Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel İlköğretim Okulu, öğrencilerin akademik başarılarını desteklerken aynı zamanda onların bireysel gelişimlerine de önem veren bir eğitim anlayışıyla hizmet vermektedir. Eğitimde kalite ve öğrenci memnuniyeti odaklı bir okul tercihi arıyorsanız, okulumuzu ziyaret etmeyi düşünebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel İlköğretim Okulu Yorumlar - 1

user138063

Okulun eğitim kalitesi oldukça yüksek. Öğretmenler ilgili ve donanımlı, öğrencilere bireysel ilgi gösteriyorlar. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyi düzeyde. Ancak sosyal etkinliklerin daha da artırılması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul.

9 Nisan 2024
fırat ersoy

fırat ersoy

2.sınıfta okuyan kızımın olumlu değişimini ANKÜ'ye borçluyum.Daha önce gittiği kolejde hiç bir eğitim almadığını buradaki aldığı eğitimle anlamış bulunmaktayız. Sınıf öğretmeni SEDA ÇAĞLAR hocaminizi çok kaliteli,eğitim odaklı, sevgi dolu ve verdiği mükemmel öğretim için çok teşekkür ederim. Okul yönetimi ve kampüsü mükemmel 🙏

2023:12:12 12:41:41
Ilknur söylemez

Ilknur söylemez

Kampüsü çok güzel, yemekleri iyi sayılmaz ancak öğretmen kadrosu ve eğitim anlayışı bakımından gayet başarılı ,veliler diğer okullara nazaran daha kaliteli ve bu da öğrencilere yansıyor

2023:10:13 09:10:23
Hasan Selcuk SELEK

Hasan Selcuk SELEK

Birçok özel okuldan pozitif ayrıştığını ifade etmek gerekir. Oğlum 3 yıldır gidiyor. Servis ve yemeklerde sıkıntı vardı bu yıl servis sorunu epeyce çözüldü denebilir. Yemekler konusu gelişime açık. Yemek almayıp, kantinden beslenmesi (öğrencinin yaşı uygunsa) sağlanabilir. Gelecek yılın fiyatları günümüz şartlarıyla paralel fazlaca arttı. Ankara Üniversitesi personel çocuklarına yapılan dahil indirimler azaltıldı (Kurumlarla yapılan protokoller ile belirlenenler dahil), bence gözden geçirilmeli. Özellikle Anaokulu, ilkokul ve ortaokulu başarılı denebilir. Öğretmen ve yöneticilerin çoğunluğu iletişime açık. Daha iyisi her zaman mümkün tabi ki.

2023:02:27 14:26:28
Fikri Dincer

Fikri Dincer

Kampüsü çok güzel öğretmenleri çok kaliteli Ankara'nın en iyi Vakıf okullarından biri

2022:04:25 15:59:09
kuzey kazancıgil

kuzey kazancıgil

o kadar iyi bir okul değil, çocuğunuzu yazdırmanızı önermem. çocuklar okulda +18 küfürler ve hareketlerde bulunuyorlar . Devlet okulundan farkı yok. Öğretmenleri kaba insanlardan oluşuyorlar.aman dikkat, sakın! (GÖNDERMİYORUM,OKUTMUYORUM)

2022:12:08 17:26:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı