Ptt-bakanlıklar Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Ankara Ptt-Bakanlıklar Şubesi

Ankara Ptt-Bakanlıklar Şubesi, Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından biri olan PTT'nin bir şubesidir. Şube, vatandaşlara posta, kargo, fatura ödeme, hizmetlerini sunmaktadır. Ayrıca bakanlıkların resmi yazışmalarını da yürütmektedir.

PTT'nin tarihçesi 1840 yılına dayanmaktadır ve o günden bu yana sürekli olarak hizmet vermektedir. Ankara Ptt-Bakanlıklar Şubesi ise uzun yıllardır bölgedeki en önemli posta ve kargo hizmeti sağlayıcılarından biridir.

Fiyat politikası genellikle PTT'nin genel fiyatlandırma politikasına uygun olarak belirlenmektedir. Müşterilere adil ve uygun fiyatlar sunulmaktadır.

  • Posta ve kargo hizmetleri
  • Fatura ödeme
  • Resmi yazışmaların yürütülmesi
Ankara Ptt-Bakanlıklar Şubesi, güvenilir ve hızlı hizmetleriyle müşterilerin tercih sebebidir. Uygun fiyatlar ve geniş hizmet yelpazesi ile her türlü ihtiyaca cevap vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Ptt-bakanlıklar Şubesi Yorumlar - 1

user138033

Ankara Ptt-bakanlıklar Şubesi Posta Ofisi oldukça hızlı ve verimli bir hizmet sunuyor. Çalışanlar son derece ilgili ve yardımsever. Kuyruk oluşmadan işlemlerimi hızlıca hallettim. Temiz ve düzenli bir ortamı var. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Nisan 2024
İHB

İHB

Kargo kısmındaki arkadaşları değiştirin çok yavaşlar. Çok pimpirikliler sanki uçaksavar gönderiyoruz. Paket boyutunu fazla ölçüp fazla ücret çıkarıyorlar. Yazık günah

2023:05:30 11:32:59
Mehmet Sayılır

Mehmet Sayılır

İçeri sınırlı sayıda müşteri alıyorlar. Kuyruk olusturuyorsunuz. Siraniz geldikçe size hizmet veriliyor. Buraya kadar herşey normal. Fakat kapıyı kapalı tutuyorlar. Kapının açık kalması ve yaşadığımız Covid-19 tehdidi nedeniyle oksijenin içeri girmesini, daha temiz bir ortamda çalışılmasını onermeme rağmen "içerdeki memurların usumesi" gerekçe gösterilerek talebim reddedildi.İnsanın aklına da şu soru geliyor: Hangisi daha önemli. İçerdeki memurların ve müşterilerin Covid-19'a teslim olmaları mı, yoksa memurların üşümesi mi?Yaşadığımız dünya hakikaten garipliklerle dolu.

2021:03:06 18:33:06
birgül atbaş

birgül atbaş

Postalarınızı ya fahiş fiyat taahhütlü yollayın ya da buraya vermek yerine şişeye koyup denize atın daha garantili olur...

2022:09:21 13:21:58
Mesut Kaplan

Mesut Kaplan

Pasaport almak için 3 farklı kapısından yönlendirip durdular üstelik yağmurlu bir günde. Bir daha yolum düşmez inş.

2020:03:05 20:13:58
Mehmet GÜLER

Mehmet GÜLER

Vatandaşla nasıl konuşulması gerektiğini bilmeyen, zoraki iş yapıyormuş gibi hareket eden memurlarla dolu bir şube.. İşiniz varsa başka bir şubeye gitmenizi tavsiye ederim.

2020:07:23 20:55:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı