Arjantin İlkokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Ankara Arjantin İlkokulu

Ankara Arjantin İlkokulu, eğitim sektöründe hizmet veren köklü bir kurumdur. 1985 yılında kurulan okulumuz, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Ankara Arjantin İlkokulu, 1985 yılında Arjantinli eğitimciler tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmak için çalışmaktayız.

Fiyat Politikası

  • Okulumuz, eğitim kalitesinden ödün vermeden uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.
  • Öğrenci velilerine esnek ödeme seçenekleri sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Bireysel öğrenci takibi ve rehberlik hizmetleri
Ankara Arjantin İlkokulu, öğrencilerin akademik başarılarını desteklerken aynı zamanda sosyal ve kültürel gelişimlerine de önem veren bir eğitim kurumudur. Kaliteli eğitim anlayışımız ve öğrenci odaklı yaklaşımımız ile tercih edilmemizin sebebi budur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Arjantin İlkokulu Yorumlar - 1

user138026

Ankara Arjantin İlkokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul. Öğretmenlerin ilgili ve donanımlı olması, öğrencilerin başarısını arttırıyor. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir. Ancak, bazı derslerde daha fazla materyal kullanılabilir ve öğrencilere daha fazla pratik imkanı sağlanabilir. Genel olarak başarılı bir okul diyebilirim.

9 Nisan 2024
Nehir Çağlar Köksal

Nehir Çağlar Köksal

Kızımı bu sene 3. sınıfta nakil ile bu okula aldırdım. İyi okul vs diye nam salmış bir okuldu ilk araştırmalarında ancak resme müziğe spora saygısı ve yatırımı olmayan bir okulmuş bunu anladım. Öğretmen konusu ayrıca şu anda okul değiştirmemize sebep olan asıl faktör. İlkokul 3. sınıfta günde 15-16 sayfa ödev veriyordu ve sorun şu ki ödevleri de kontrol etmiyordu. 8-9 yaşında bir çocuktan bu denli bir emek bekliyor ve emeğini de görmezden geliyordu. Etüte yolladım yine aynı öğretmeni giriyordu ödevleri en azından orada yaptırır kontrol eder diye ancak ödevleri eve yolluyor aileniz kontrol etsin diyordu. Herkes bilir ilkokul öğretmeni çok önemlidir. Hepimiz o yoldan geçtik. 2 gündür yeni öğretmeninden heyecanla sevgiyle bahsediyor. Kızım bugün koşarak eve girdi ve ‘anne bak bugün toplam 4 yıldız aldım’ dedi her ödev sayfası İçin yıldız almış ve eve girdiği gibi ödevlerimi yapayım dedi. Umarım hepimizin karşısına bizlere iyi gelen mesleğini sevgiyle yapan insanlar çıkar. Okul ve öğretmen seçimi yaparken lütfen yorumumu dikkate alın.

2023:10:12 15:18:06
Aslıhan Türkyilmaz

Aslıhan Türkyilmaz

Sevgili oğlumun, geçtiğimiz yıl mezun olduğu ve güzel anlarını geçirdiği canım okul . Okula kabulumüz biraz olaylı olsa iyi ki zorlamışız :) ilk 2 yılı özel okulda okumamıza ragmen radikal bir kararla devlete geçtik .keşke diyorum 1.sınıf itibariyle o muhteşem öğretmenimiz ilmik ilmik işleyesmiş... Kim mi ? "ENGİN DOĞAN " hayatımızda karşılaştığımız inanılmaz sabrı ve hoşgörüsüyle oğluma örnek olduğu için , yol göstericisi olduğu için, sahip olduğu değerlerini aktardığı için ,adaletli ve merhametli olmayı her şeyin üstünde tutup bunu oğluma aktardığı için, insan olmanın verdiği mesuliyetle hayatına yön vermesi gerektiğini öğrettiği için , sevmenin asla zor olmadığını öğrettiği için ,yaşama sevincini ,üretmeyi ,pes etmemeyi , hayatta kaybetmenin de mevcut olduğunu ama yılmadan bıkmadan usanmadan sil baştan başlamayı aşıladığı için ,yarınları inşaa etme gücünü verdiği için kısacası varlığınız için size çok teşekkür ederiz Engin Hocamız.... Sizi hiç bir zaman unutmayacağız .... Size minnettarız .sizin yaktığınız meşalemizle biz yarınları inşa etmeye gidiyoruz artık .sizinde yolunuz açık olsun .İyi ki varsınız ....Sizin de yolunuz açık olsun ....

2024:01:09 20:39:50
Aysuda Ceylan

Aysuda Ceylan

Okul kalitesi çok kötü, yönetim ciddiyetsiz, insanları aşağılar gibi davranıyorlar, saygısızlar. Doğru düzgün cevap vermiyorlar, sınıfları 50 kişilik yapacağız diyorlar. Popüler okul çok tercih ediliyor diye insanlara iğrenç davranıyorlar ama meşhur kalitesinden eser kalmamış. Asla çocuğunuzu böyle bir okula göndermeyin!

2023:07:29 07:45:41
Onur Gündüz

Onur Gündüz

Özellikle spor alanında çok yetkin bir okul kesinlikle tavsiye ederiz. Messi, maradona, di maria, icardi gibi mezunlarının bugünkü başarılarına baktıkça Türk eğitim sistemi açısından geleceğe daha umutla bakmamıza olanak sağlayan bir okul

2023:01:01 03:46:49
Mert KUŞDOĞAN

Mert KUŞDOĞAN

Dünyaca ünlü yetenekler yetiştiren bir okul. Okul Forması olarak 2022 dünya Kupası forması kullanılmaya başlandı

2023:05:14 07:35:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:10
  • Salı 09:00–17:10
  • Çarşamba 09:00–17:10
  • Perşembe 09:00–17:10
  • Cuma 09:00–17:10
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı