Kemal Atatürk İlkokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Ankara Kemal Atatürk İlkokulu

Ankara Kemal Atatürk İlkokulu, Ankara'nın merkezinde bulunan köklü bir eğitim kurumudur. 1950 yılında kurulan okul, uzun yıllardır kaliteli eğitim hizmeti sunmaktadır.

Okulumuz, ilkokul seviyesinde eğitim vermektedir ve öğrencilerimize çağdaş eğitim metotlarıyla donanımlı bir eğitim sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Ankara Kemal Atatürk İlkokulu, eğitim hakkını her çocuğa eşit şekilde sunmayı amaçlamaktadır. Bu nedenle, okulumuzun fiyat politikası oldukça uygun ve erişilebilirdir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik imkanlar
  • Çocukların bireysel gelişimine önem veren eğitim programı
  • Geniş ve güvenli okul alanı
Ankara Kemal Atatürk İlkokulu, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve duygusal gelişimlerine de önem veren bir eğitim kurumudur. Çocuklarınızın en iyi şekilde yetişmesini istiyorsanız, okulumuzu tercih etmenizi öneririz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Kemal Atatürk İlkokulu Yorumlar - 1

user137997

Ankara Kemal Atatürk İlkokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul. Öğretmenlerin ilgili ve donanımlı olması, okulun fiziki koşullarının düzenli ve temiz olması öğrencilerin başarısını olumlu yönde etkiliyor. Okulda çeşitli etkinlikler düzenlenerek öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine de katkı sağlanıyor. Ancak bazı eksikliklerin giderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul diyebilirim.

9 Nisan 2024
İsmail Haluk Karaca

İsmail Haluk Karaca

İlkokulu burada okudum. Öğretmenimiz Melahat Başarır dı. Çok iyi bir öğretmendi.Örnek bir öğretmendi. Daha sonra başka şehirlerde oturduğumdan bir daha görmeye gelemedim. Büyük ihtimalle vefat etmiştir, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun 🤲🤲.

2023:11:10 18:05:06
 Â

 Â

Çevre düzenlemesi bir türlü yapılamıyor. Okulun içi ve maalesef eğitim seviyesi bölgenin talihsizliği. Yapılan spor salonu ne işe yarıyor bu da tam bir muamma.

2017:11:21 11:25:30
KRZMNİTK

KRZMNİTK

Voleybol turnuvası için spor salonunu kullandık son derece geniş yüksek tavanlı ve orta ölçekli turnuvalar yapmak için son derece uygundu, ayrıca teibünlerde güzeldi. Ancak soyunma odaları çok dar ve kullanışlı değil

2023:05:05 13:24:55
Karınca Club

Karınca Club

İlkokulu burda okudum, hocalar anlayışlı ve hoşgörülü. Okuldaki spor salonu gösteri alıştırmaları ve turnuvar için yapıldı.

2022:05:07 08:45:53
Jhonny Sins

Jhonny Sins

Okuldaki spor salonu sadece para kazanmak amaçlı yapmış eğtim deseniz orta seviye.

2022:04:17 18:48:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı