Gökçe Karataş İlkokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Ankara Gökçe Karataş İlkokulu

Gökçe Karataş İlkokulu, Ankara şehrinde eğitim hizmeti veren bir ilkokuldur. Okul, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunarak onların akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Gökçe Karataş İlkokulu, 1995 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana öğrencilerine nitelikli eğitim sunarak birçok başarılı mezun vermiştir.

Fiyat Politikası

Okul, eğitim hizmetlerini uygun ve rekabetçi fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca, öğrencilere burs imkanları da sağlayarak her kesimden öğrencinin eğitim almasını desteklemektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Çeşitli sosyal etkinlikler ve kulüpler
  • Bireysel öğrenci takibi ve rehberlik hizmetleri
Gökçe Karataş İlkokulu, öğrencilerin akademik başarılarını destekleyen ve onların kişisel gelişimlerine önem veren bir eğitim kurumudur. Nitelikli eğitim kadrosu ve modern eğitim olanakları ile öne çıkan okulumuz, öğrencilerin geleceğe güvenle adım atmalarını sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Gökçe Karataş İlkokulu Yorumlar - 1

user137959

Ankara Gökçe Karataş İlkokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul. Okulun fiziki koşulları oldukça iyi düzeyde ve öğretmenlerin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Okulda düzenlenen etkinlikler ve sosyal aktiviteler de öğrencilerin gelişimine katkı sağlıyor. Ancak bazı velilerin iletişim konusunda sıkıntı yaşadığını duydum. Genel olarak başarılı bir okul diyebilirim.

9 Nisan 2024
Yasin KÖSE

Yasin KÖSE

Gayet güzel, bahçesinde kapalı halı saha var

2023:07:23 12:20:36
Gulcan Gol

Gulcan Gol

Oğlum bu okuldan yeni mezun oldu.okulumuzdan çok memnunduk zatende pilot okul diye biliyorum. Esra hocamızdan da Allah razı olsun okulun en iyi öğretmenlerinden biri diyebilirim. Hocamızın sınıfına düşen öğrenciler yaşadı.Sınıfındaki tüm öğrencilerine anne şevkati ile yaklaşır.

2017:08:02 17:48:49
Hakan Yilmaz

Hakan Yilmaz

Geniş büyük temiz bi okul spor salonu bile mevcut

2023:05:14 10:11:54
Almalexia Tavia

Almalexia Tavia

bu okulun parayla sorunları var 2009da 1. sınıfa bu okulda başladım o sene suna aydın sınıf öğretmenimdi güya sınıf için kendine bilgisayar şu bu vs derken her gün para dileniliyordu ayrıca mebden habersiz etüt adı altında okul çıkışından sonra öğrenciye hiçbi şey katmayan 1 ders işleyip her hafta 80tl istiyordu hatta kimine bedava kimine daha ucuz anneniz hocaya ne kadar yavşarsa o kadar ucuz diyebilirim skandal bir okuldu neyseki sonraki sene koleje geçtim ve kurtuldum bu arada hala bu iyi ve saf velileri özellikle de ev hanımlarının çocuğumuz iyi öğretim görsün niyetlerini suistimal ederek para araklamaya devam ediyorlarUMARIM KAĞIT PARASI VEYA OKUL AIDATI ŞU BU DİYE PARA KAPTIRMAZSINIZ ADI ÜSTÜNDE DEVLET OKULU VE HER ŞEY KARŞILANIYORha kağıt parasını verdiniz miyine de çocuğunuzdan fotokopi parasıda alıncaköğretmen şikayet hakkını veya mebi arayın derim

2018:12:21 17:10:46
Nehir

Nehir

bu okuldan mezun oldum, figen hoca ve ilçim hocadan çok memnunum..

2022:12:18 11:55:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı