PTT Meşrutiyet Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 35 Yorum Ekle

Ankara PTT Meşrutiyet Şubesi

PTT Meşrutiyet Şubesi, Ankara'nın merkezinde bulunan ve geniş bir hizmet yelpazesi sunan bir posta şubesidir.

Tarihçe

PTT Meşrutiyet Şubesi, 1950 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana Ankara'nın en önemli posta hizmeti sağlayan şubelerinden biri olmuştur.

Fiyat Politikası

PTT Meşrutiyet Şubesi, uygun fiyatlarla kaliteli posta hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Gönderi türüne ve ağırlığına göre değişen fiyatlarla müşterilerine hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir posta hizmeti
  • Farklı gönderi seçenekleri
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
PTT Meşrutiyet Şubesi, geniş hizmet yelpazesi, uygun fiyat politikası ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile tercih edilmesi gereken bir posta şubesidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya PTT Meşrutiyet Şubesi Yorumlar - 1

user137945

Ankara PTT Meşrutiyet Şubesi Posta Ofisi oldukça hızlı ve verimli bir hizmet sunuyor. Çalışanlar son derece ilgili ve yardımsever. Kuyruk oluşmadan işlemlerimizi hızlıca hallediyoruz. Temiz ve düzenli bir ortamı var. Ancak bazen yoğunluktan dolayı bekleme süreleri uzayabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir şube. Puan : 4

9 Nisan 2024
Burak Q (Burak.dm)

Burak Q (Burak.dm)

Klasik bir kamu kuruluşu, çok bir şey beklememek lazım. İşinizi halledebileceğiniz bir yer ancak özel işletme olmadığı için çok da bir şey beklememek lazım. Konumu güzel birçok işinizi burada halledebilirsiniz. Kolay bulunanilmesi açışından bulunduğu konumun videosunu da ekliyorum.

2023:05:25 16:04:42
CZ

CZ

200 gramlık tshirtün istanbul kargosuna 86 lira fiyat çıkaran kafasına gore desi giren işbilmez kadın calışana sahip şube. Işlemi iptal edince afra tafra suratından geçilmiyor hanımefendinin.

2023:11:17 07:47:47
erkan çevik

erkan çevik

4500 tl para çekmedim böyle saçmalık olamaz kasada para yokmuş yalan yandaki bende 15 bin var dedi kamera kayıtları var insanlar mecbur kalmasa kullanmazlar

2023:10:23 08:01:39
Onur M. Menteşe

Onur M. Menteşe

Numara almayanlara hizmet ediyorlar. Sıra bendeydi birisi geldi numarasız kendini tanıttı işini gördü gitti. Biz neciyiz burada?

2023:09:01 12:48:40
MEL K

MEL K

Yakın olduğu için tercih ediyorum.. Çalışanları memur olmanın rahatlığından kaba ve terbiyesizler. İşinizi söverek yapacaksınız yerinizi genç iş arayanlara bırakın. Özellikle kel gözlüklü 50 yaşlarında bir çalışan var dışarıdan kibar duruyor fakat insanlara çok kaba. Demin yaşlı bir kadınla laf dalaşı yaptı. Kargomu verdikten sonra tamam gidebilirsin şeklinde üslubu var. Herkesle senli benli konuşuyor. Amcacım o senli benli konuştuğun herkes eğitimli vizyonlu insanlar biraz daha kibar ol tavsiyem. Birkaç saniyelik iş için siniriniz bozuluyor gerçekten saygısız ve terbiyesizsiniz.

2023:04:24 12:45:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı