PTT Biriktirme ve Yardım Sandığı Genel Md.

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Ankara PTT Biriktirme ve Yardım Sandığı Genel Md.

Ankara PTT Biriktirme ve Yardım Sandığı Genel Md., 1926 yılında kurulmuş bir kuruluştur. Bu kuruluş, vatandaşların birikimlerini değerlendirmelerine ve acil durumlarda yardım almalarına olanak sağlar.

Fiyat politikası, biriktirme ve yardım sandığı hizmetlerine göre değişiklik gösterebilir. Ancak genellikle uygun ve rekabetçi fiyatlar sunulmaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Vatandaşların birikimlerini güvenli bir şekilde değerlendirmelerine olanak sağlar.
  • Acil durumlarda yardım almak için biriktirme yapılmasını teşvik eder.
  • Uzun bir tarihçeye sahip olup, güvenilir bir kuruluştur.
Ankara PTT Biriktirme ve Yardım Sandığı Genel Md.'yi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Güvenilirlikleri ve uzun tarihçeleri sayesinde birikimlerinizi güvenle değerlendirebilir ve acil durumlarda destek alabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya PTT Biriktirme ve Yardım Sandığı Genel Md. Yorumlar - 1

user137837

Ankara PTT Biriktirme ve Yardım Sandığı Genel Md. Posta Ofisi oldukça verimli ve hızlı bir hizmet sunmaktadır. Personelleri güler yüzlü ve yardımseverdir. Posta işlemlerimde herhangi bir sorun yaşamadım ve her zaman memnun kaldım. Ancak bazen yoğunluktan dolayı sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak başarılı bir hizmet sunuyorlar.

9 Nisan 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı