Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 41 Yorum Ekle

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Ankara

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Ankara şehrinde güvenlik güçlerine destek sağlayan bir birimdir. Özellikle toplumsal olaylarda, gösterilerde ve diğer acil durumlarda hızlı müdahale ve kontrol sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, tarihçesine bakıldığında uzun yıllardır Ankara'da hizmet vermektedir. Profesyonel ekipleri ve modern ekipmanlarıyla güvenlik güçlerine destek olmaktadır.

Fiyat politikası hakkında net bir bilgi verilmemektedir, çünkü güvenlik hizmetleri genellikle devlet tarafından finanse edilmektedir.

  • Profesyonel ve eğitimli personel
  • Modern ekipman ve araçlar
  • Hızlı müdahale ve kontrol sağlama yeteneği
Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, güvenlik güçlerine destek sağlayan önemli bir birimdir. Profesyonel ekipleri ve modern ekipmanlarıyla her zaman hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek güvenliği sağlar. Bu nedenle tercih edilmesi gereken bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altındağ Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Yorumlar - 1

user137830

Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Polislerinin profesyonellikleri ve disiplinleri gerçekten takdire şayan. Her zaman halkın güvenliği ve huzuru için ellerinden geleni yapıyorlar. Eğitimli ve donanımlı bir ekip olduklarını her fırsatta gösteriyorlar. Toplumla olan iletişimleri de oldukça başarılı. Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Polislerine 5 üzerinden 5 puanı hak ettiklerini düşünüyorum.

9 Nisan 2024
Hüseyin Erdoğan

Hüseyin Erdoğan

Trafikten arındırılmış daha geniş bir mekanı hak ediyor bu memleketimin evlatları. Asayişi sağlayan kişinin vicdanı hür olası için tüm olanaklar tam teçhiz olmalıdır. Evvela çok iyi bir maaşı olmalı ki kimseye imrenmesin. Eğitimi,görgü.bilgisi ile hiç kimsede terettü oluşturmasın. Başta kendisi olmak üzere herkese güven versin.

2020:09:22 12:26:44
gonulyaram ask

gonulyaram ask

Ben sizleri çok seviyorum allahlm yar ve yardımcınız olsun insallah hep hayelimdir sizlerle bir fotoğraf çekilmek bende halktan okumakladeyil ama gönülden bir askerim polisim jandarmaya komutanım aşığım vatanlma

2016:12:24 08:58:59
Özcan Ozcan

Özcan Ozcan

Allah sizlerden razı olsun kan ihtiyacımız karşıladıniz saolun çevik kuvvet Allah yar ve yardımcınız olsun

2018:09:05 07:24:34
Hidayet Sertkaya

Hidayet Sertkaya

Yagmura burada yakalandim 30/05/2014

2014:06:01 09:24:44
Cem Kaya

Cem Kaya

🇹🇷

2022:01:27 08:25:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı