Karapürçek Polis Merkezi Amirliği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 45 Yorum Ekle

Ankara Karapürçek Polis Merkezi Amirliği

Ankara Karapürçek Polis Merkezi Amirliği, Ankara'nın Karapürçek semtinde hizmet veren bir polis merkezidir. 1995 yılında kurulan bu merkez, bölgedeki güvenlik ve huzurun sağlanması amacıyla faaliyet göstermektedir.

Merkezimiz, vatandaşların güvenliğini sağlamak, suçları önlemek ve suçluları yakalamak gibi görevleri yerine getirmektedir. Ayrıca trafik denetimleri, kayıp ve bulunan eşyaların teslim alınması gibi hizmetler de sunmaktadır.

  • Güvenlik hizmetleri
  • Trafik denetimleri
  • Kayıp eşya teslim alımı
Ankara Karapürçek Polis Merkezi Amirliği, güvenilir ve profesyonel hizmet anlayışıyla bölge halkının güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışmaktadır. Vatandaşlarımızın her türlü güvenlik sorununda yanlarında olmaktan gurur duyuyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altındağ Ankara Karapürçek Polis Merkezi Amirliği Yorumlar - 1

user137659

Ankara Karapürçek Polis Merkezi Amirliği, güvenlik konusunda oldukça başarılı bir hizmet sunmaktadır. Personelin ilgili ve profesyonel yaklaşımı, hızlı çözüm odaklı çalışmaları ve vatandaşlara karşı gösterdikleri saygı takdire şayandır. Bölgedeki suç oranlarının düşük olmasında büyük rol oynamaktadırlar. Ancak bazı durumlarda iletişim sorunları yaşanabilmektedir. Genel olarak başarılı bir hizmet sunmaktadırlar.

9 Nisan 2024
Yunus Emre Gokceoglu

Yunus Emre Gokceoglu

Adaletin yerlerde olduğu güzel ülkemizde ki polis karakollarından birisi. Bir defa vatandaşla doğru düzgün konuşmazlar, bir şikayet de bulunmaya çalışırsınız böyle sıradan bir akrabasıyla konuşur gibi konuşurlar. İlla ki işini hakkıyla yapanı vardır onlara bir şey demiyorum. Ama genel olarak yaşantısının çoğu karapürçek de geçen birisi olarak söyleyebilirim ki, ne zaman arasam bir şikayet ya da durumdan haberdar etmeye çalışsam sinir stres doluyorum. Vatandaşın vergileriyle maaşlarını alan ve özellikle de polis olan bir memur, vatandaş ile beyefendi/hanımefendi diye konuşur. Değer vererek konuşur, dinler. Ama buradaki polis karakolunda böyle bir şey yok arkadaş. İşini severek yapmıyorsan, o zaman neden yapıyorsun ?

2021:11:08 16:01:28
Leman Şimşek

Leman Şimşek

Hiç bir iş yapmayan, pandemi sürecinde neredeyse tek bir ceza bile yazmadan süreci ilerleten(gördükleri halde yazmıyolar), şikayetlerinize canları isterse intikal eden personellere dolu bir kuruluş ... eski amirleri varken böyle değildi tabi hangi konumdan şikayet yapılırsa yapılsın Max. 7 dakikada olay yerine gelip bi güzel şikayete konu olan kişilere gerekli tüm işlemleri yapıyorlardı. Şimdi sadece yatış başka bi olayları yok ...

2021:04:20 14:06:44
İbrahim Altuğ

İbrahim Altuğ

Araştırmadan yalan yalnış bilgilerle insanların zamanımdan çalarak karakola ifadeye çağırıyorlar

2018:04:12 15:23:48
Eda Şahin

Eda Şahin

İşinin ehli vatandaş yanlısı sevgili saygı değer polislerimiz vardır.

2018:06:04 22:08:50
Baris Elmaci

Baris Elmaci

Kibar ve nazik insanlar, suratsız olan her yerde çıkıyor 1 kaçtane :)

2018:10:08 13:57:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı