Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 46 Yorum Ekle

Ankara Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü

Ankara Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü, Keçiören ilçesinde halkın güvenliğini sağlamak ve suçla mücadele etmek amacıyla kurulmuş bir kuruluştur. Polis teşkilatına bağlı olarak hizmet veren müdürlük, 24 saat kesintisiz olarak hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü, 1990 yılında kurulmuş olup o günden bu yana ilçenin güvenliğini sağlamak için çalışmalarını sürdürmektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla halkın güvenliğini en üst seviyede tutmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün hizmetleri ücretsizdir.

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet verme
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Suçla mücadelede etkin çalışmalar
Ankara Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü, halkın güvenliği için gece gündüz demeden çalışan bir kuruluştur. Deneyimli kadrosu ve etkin çalışmalarıyla tercih edilmeyi hak etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Keçiören Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü Yorumlar - 1

user137631

Ankara Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü Polislerinin halkla ilişkileri oldukça başarılı. Her zaman yardımsever ve profesyonel bir şekilde hizmet veriyorlar. Güven veren tavırlarıyla da takdir topluyorlar. Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü Polislerine 5 üzerinden 5 puan veriyorum.

8 Nisan 2024
Feyza Çavuş

Feyza Çavuş

Iş yerinde başıma gelen talihsiz ve rahatsız edici bir olayı ihbar etmek için karakola girmek istediğimde pandemiden dolayı giremeyeceğimi kapıda anlatmam gerektiğini söyleyen ellerinde sigara ve çayla yolda yürüyen Herkesin önünde Ee başka sonra diye yönlendirerek Sözde ifademi alan berbat bir kurum

2022:10:23 10:53:37
Şendal ÖZ

Şendal ÖZ

İki defa randevu alarak ve işlerimi buna göre planlayarak, babam için pasaport almaya gittim. Fakat sistemin olmaması sebebiyle bir türlü işlemimizi halledemedik. Geçen gün de aynı şey nüfus müdürlüğünde oldu. Umarım bu duruma devletimiz başka bir çözüm bulur.

2018:03:09 06:41:33
Gökhan Bülbül

Gökhan Bülbül

bir olaydan dolayı abimin ifadesi alınırken madur yakınları olarak az daha biz memurlardan dayak yiyecektik sucumuzda sadece abimi beklerken durumunu sormak terörist muamelesi gördük

2017:06:03 08:50:24
Macit Arslan

Macit Arslan

Engelli kızımızın tedavisi için geldiğim Ankarada bize yardımlarını esirgemeyen Keçiören Emniyet

2022:08:30 08:22:11
Hacı Özay

Hacı Özay

MERHABA. OSMANLI PAZARININ ALTINDAKİ OYUN PARKINDA ÇOCUKLARIMLA BİR EĞLENELİK DEDİK. LAKİN NE KADAR İTİ, PİÇİ ÇAKALI VAR İSE ORADA. BAKTIK Kİ GÜVENLİK SIFIR. BİR DAHA DA GİTMEM. KOLAY GELSİN HAYIRLI İŞLER DİLERİM.

2017:07:10 13:10:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Ankara Keçiören 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı