ANKARA DOĞALGAZ PROJE TESİSAT, BAŞKENTGAZ YETKİLİ FİRMALAR – ÇANKAYA DOĞALGAZ TESİSAT – ÇABA MÜHENDİSLİK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

ANKARA DOĞALGAZ PROJE TESİSAT

ANKARA DOĞALGAZ PROJE TESİSAT, Ankara şehrinde hizmet veren önde gelen doğalgaz tesisat firmalarından biridir. 20 yılı aşkın tecrübesiyle müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

ANKARA DOĞALGAZ PROJE TESİSAT, 2000 yılında kurulmuş olup, başta doğalgaz tesisatı olmak üzere pek çok alanda hizmet vermektedir. Yılların getirdiği deneyim ve uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

ANKARA DOĞALGAZ PROJE TESİSAT, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmaktadır. Fiyatlandırma konusunda şeffaf bir politika izlemekte ve müşterilerine en uygun çözümleri sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
ANKARA DOĞALGAZ PROJE TESİSAT, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir firmadır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, doğalgaz tesisatı konusunda en iyi çözümleri sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya ANKARA DOĞALGAZ PROJE TESİSAT, BAŞKENTGAZ YETKİLİ FİRMALAR – ÇANKAYA DOĞALGAZ TESİSAT – ÇABA MÜHENDİSLİK Yorumlar - 1

user137601

Çaba Mühendislik gerçekten işlerini titizlikle yapan bir firma. Doğalgaz tesisatımızı kusursuz bir şekilde tamamladılar ve her adımda bize bilgi verdiler. İşlerini hızlı ve düzgün bir şekilde yaptılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Nisan 2024
aysal bulent

aysal bulent

ilk olarak geçen 5-6 yıl öncesinde dükkanımızın doğalgaz proje ve gerekli bütün işlemlerini ve işlerini yaptılar çağlar bey ve firması---,gayet başarılı ve güvenilir bir firma .ÖNCELİKLE MÜŞTERİ ODAKLIVE yaptıkları işlem işlerin daima arkasında duran güvenilir bir firma; BAŞARI KİŞİSEL BİR PROJEDİR İDARECİSİNDEN BÜTÜN ÇALIŞANLARINA KOLAY GELSİN -İHTİYAÇ OLDUĞUNDA RAHATLIKLA TERCİH EDİLECEĞİNİ BİLİYORUZ; BİLDİRİYORUZ ...

2023:06:21 20:54:46
Uğur Yılmaz

Uğur Yılmaz

Çaba mühendislik olarak calısmıs olduğumuz en iyi firma olmak üzere tüm kazan, dairesi, vb mekanik tesisatımızı zamanında yapılmış olup kaliteli bir işçilik sağşadılar usta larımızın ellerine kollarına ve bileklerine kuvet çok güzel işcilik yaptılar zamanında teslim ettiler 💯💯💯*⃣*⃣*⃣*⃣*⃣

2023:12:11 17:04:34
inanc CAN

inanc CAN

Çaba mühendislik ike tadilat projesi yaptık, hiç sorunsuz işlemler tamamladı, tabili tek sorun proje değil bunun uygulamasıda Volkan usta bizi hiç üzmedi. Teşekkürler Çağlar..

2023:06:22 09:12:00
FUAT ALTUNTAŞ

FUAT ALTUNTAŞ

İş tecrübesi, nezaketi, çalışma alanını temiz kullanması, yapılan işlem ile ilgili detaylı ve aydınlatıcı bilgi vermesi ile kesinlikle tercih edilebilecek bir profesyonel uzman Çağlar beye herşey için teşekkür ederim

2023:12:04 12:21:21
Ögeday Kaan

Ögeday Kaan

Doğalgaz kaçak kontrolü için çağırmıştım. Sadece servis ücreti olarak 5000 TL aldılar. 1 yıldızı (bence) fiyatının çok yüksek olmasından kırdım, yoksa işlerini yaptılar.

2023:11:06 09:30:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı