Karşıyaka Polis Merkezi Amirliği

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Ankara Yenimahalle Karşıyaka Polis Merkezi Amirliği Yorumlar - 0

uğur akl

uğur akl

Allah kimseyi düşürmesin fakat bunun çalışan polisler ile ilgisi yok hepsi çok tatlı yardımcı olan dinleyen güleryüzlü insanlar devletin şevkatli elini hissediyorsunuz. insanın yolu ne yazıkki karakola hayırlı bir iş için düşmüyor bu nedenle Allah kimseyi düşürmesin dedim. Bir dolandırma yüzünden yolum düştü benim. Allah hepinizden razı olsun. Kötü yorum yapanlar neye göre yaptı anlamadım o yorumlardan dolayı giderken endişeliydim ama dediğim gibi girer girmez güler yüzlü insanları görmek o endişeyi atıyor insanın içinden.Allah yokluklarını göstermesin.

2022:06:21 14:05:32
tahir öztürk

tahir öztürk

Bu karakolu Sayin Emniyet Genel Müdürümüze Twitter üzerinden mesaj atıp sikayet edeceğim.. Hiçbiri telefonlara bakmıyor, sorunlarımızı şikayetlerimizi yerine getirmiyorlar.. Allaha emanet yaşıyoruz. Ayrıca Valiliğe dilekçe yazıp şikayet edeceğim...

2021:09:16 18:03:24
Merve Tekel

Merve Tekel

İlk defa işim düştü gittim sağolsun gökhan komserim çok iyi ilgilendi kendisiyle kapida karşilamazmiza rağmen hemen alakadar oldu ve gereken hersey hakkinda bilgi verdi komserime ve memur arkadaşlara teşekkür ederim ilgi ve alakalarindan dolayi.

2021:07:02 20:45:36
Tayfun Aslan

Tayfun Aslan

5 kere aradım şikayet üzerine kimse gelmedi. Cok zayıf

2021:02:21 17:18:05
Deniz Ergün

Deniz Ergün

Telofonlara cevap verilmiyor..Allah emanetiz yani..

2021:05:13 15:45:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı