Erdem YÖRÜKOĞLU Uzman Fizyoterapist, Manuel Terapi Ankara

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Erdem YÖRÜKOĞLU Uzman Fizyoterapist, Manuel Terapi Ankara Yorumlar - 0

Umut Ates

Umut Ates

Erdem Hoca ile 2015 senesinde omzumdaki sıkışma problemi sebebiyle tanistim. Kendisini bir arkadaşım onerene kadar yaklaşık 1 bucuk sene boyunca omzum icin gitmedigim yer kalmamisti ve hiç bir hekim-terapist omzuma çözüm bulamamisti. Erdem Hoca ile geçirdiğim 2-3 aylık tedavide omzum her gecen gun iyiye gitti ve beni eski sagligima kavuşturdu. Suan aktif olarak fitness ve tenis yapmaktayım, aylık olarak kendisine gorunuyorum ve tum aktif sporcu arkadaslara öneririm. Tanidigim en özverili fizyoterapist ve yanında calisan arkadaslar da ayni sekilde cok basarili.

2023:09:07 11:07:42
Turan Atac

Turan Atac

3 ay önce kırılan İki dirseğimden ameliyat oldum . Sonrasında Erdem hocamıza başvurdum . Randevu sonrası manuel terapi ve egzersizler sonucunda , çok hızlı bir iyileşme göstererek eski sağlığıma kavuştum. Kendisine ve ekibine özelliklede asistanı eda hanıma yardımları için çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ediyorum..

2023:11:30 13:13:05
Melih ÜNAL

Melih ÜNAL

Daha once fitik ameliyati olmustum, tekrarlayinca tekrar ameliyat olmamak icin Erdem Hoca'ma gittim. Mr sonucumu inceleyerek beni dogru yonlerdirmesi sonucunda 2.seans manuel terapi sonrasinda agrilarimda ciddi azalma oldu. Toplam 4 seans manuel terapi aldim. Merkezinde fizyoterapist esliginde egzersizlere devam ediyorum. Dogru yonlendirmesi ve ilgisi icin cok tesekkur ederim.

2023:12:04 16:05:25
Emir Furkan Yazıcıoğlu

Emir Furkan Yazıcıoğlu

Erdem Hoca'ya 1 yıldır devam eden kronik ağrılarım(karıncalanma, uyuşma, iğne batma hissi) nedeniyle geldim ve tedavi sürecim devam ediyor. Olumlu etkisini -özellikle son seans sonrasında bazı bölgelerde azalan ağrı hissi nedeniyle- hissettiğimi söylemeliyim.Ayrıca ekibi de kendisi gibi düzgün ve güler yüzlü insanlardan oluşuyor.

2023:10:23 12:59:53
Fuat Demir

Fuat Demir

Erdem hocaya omuz ve boyunda ciddi ağrılarla gelmiştim, Savaş hocayla koordineli şekilde sorunu tespit edip, egzersizlerle beraber bir tedavi planı belirledi ve kısa sürede boynumdaki birkaç yıllık ağrılar neredeyse geçti, omzum için de çok güzel sonuçlar aldık, tedavi devam ediyor. Herkese şiddetle tavsiye ederim, Erdem hoca çok ilgili ve vücut anatomisine çok hakim, bu sebeple farkında olmadığınız problemlerinizi dahi tespit edip, çözüyor. Teşekkürler.

2023:09:07 08:56:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı