Kuantum Fizik Tedavi & Rehabilitasyon Merkezi

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Kuantum Fizik Tedavi & Rehabilitasyon Merkezi Yorumlar - 0

Müjgen Tunç

Müjgen Tunç

Tam 3 ay önce yüksek tansiyon nedeni ile Bilgehan Hocaya gittim. Ayrıca sürekli mide ilacı kullanıyordum ve midemde ağrılar vardı. Henüz yaşım 42 olduğu için ilaç kullanmak istemiyordum. Tansiyonumun herhangi bir rahatsızlık sebebi yoktu ve tüm tahlillerimi vs. yaptırmıştım ama kardiyoloji mecburen artık tansiyon ilacı kullanmamı söylemişti ve denediğim birkaç ilaç tüm dengemi bozdu. Midemde de gastrit olduğu söylenmişti ve yıllardır talcid vb. ilaçlar kullanıyordum. Ben de bütünsel yaklaşımlarından ötürü ve kök denedi bulup tedavi olmak için buraya geldim. Tüm testleri burada yaptırdım ve gluten ve tüm süt ürünlerine yüksek intoleransım çıktı. Ayrıca bağırsakta candita mantarı. Ben önceden alerji testi de yaptırdığım için hiçbirinde böyle bişey çıkmamıştı. 14 seanslık bir tedavi ve bana uygun bir beslenme programı çıkardılar. Sonuç: İki aydır ilaç kullanmıyorum ve midemde eskiden olan yanma, şişkinlik vs hepsi geçmeye başladı. Tansiyonum bir daha hiç çıkmadı. Ayrıca resepsiyonda duran arkadaşlardan, tüm hemşirelere kadar çok ilgili ve nazikler. İyi ki bu yeri açmışlar. Başta Bilgehan Hoca olmak üzere tüm çalışanlara çok teşekkür ederim.

2024:01:17 18:53:10
Döndü Alptekin

Döndü Alptekin

Bu kurumda. Doktorum. Tavsiye etti. Bir aydır. Tedavi görüyorum. Dr. Zarife hanım. Orada çalışan fizyoterapler hepside güler yüzlü. Ustkatta. Nurdan hanım. Ve. Gülay Hanıma İlgilendiler çok. Cana yakınlar. Çok. Enerji moral buldum temiz. Hepsinide çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız. Sizler var. Oldukça. Biz. Hastalar. Şifa buluruz. İnşallah

2023:12:06 09:58:07
Havva Başak

Havva Başak

Bu kuruma doktorumun tavsiyesi üzerine tetik parmak tedavisi görmek için geldim. Tedavimi Fizyoterapist Nurdan Hanım ile gerçekleştirdik . Onunla çok güzel uyum sağladık , başardık ve iyileştim . Onun ilgisinden ve bilgisinden çok memnun kaldım bir daha olsa yine Nurdan Hanımı tercih ederim . Doktoruma ve fizyoterapistim Nurdan hanıma çok teşekkür ederim.

2023:09:16 08:26:09
Nevin Görür

Nevin Görür

10 yıllık lenfodem kanser hastasıyım, daha önce 3 defa bu kurumdan tedavi gördüm başta temizlik olmak üzere, çalışan arkadaşlar güleryuzleri ile görevlerini en güzel şekilde icra ettikleri için çok mutlu oldum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başta doktorum Zarife hanima , çok değerli Fizyoterapistim Nurdan hanıma teşekkür ediyorum.

2023:09:07 14:57:32
didem arman

didem arman

Güler yüzlü harika bir ekiple tedavi sürecini geçirdim. Bu süreçte Tuba hanıma çokça teşekkür etmek isterim. Tedavi boyunca hep güler yüzlüydü. Süreç boyunca benimle ilgilendi. Başta Tuba hanım olmak üzere tüm ekibe teşekkürler, işini severek yapan harika bir ekip. Ağrılarım geçti ve tedavim çok olumlu sonuçlandı.

2023:09:18 10:37:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–14:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı