Hisar Parkı

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Altındağ Ankara Hisar Parkı Yorumlar - 0

Olcay Özfırat

Olcay Özfırat

Kale Hisarı üzerine yapılmış bol ağaçlıklı büyük park alanı. Son derece bakımlı ve temiz bir park. İçinde çocuk oyun parkı ve oturma masaları mevcut. En sonunda kafe ve restoran bulunuyor. Kale gözetleme noktaları ve tarihi yapılar görülüyor.

2023:07:15 17:53:23
Anıl Avcu

Anıl Avcu

İşte geldik Ankara'da benim için en özel, en güzel parka...2010 yılında Ankara'ya geldiğimde o vakitler Ulus'ta Çankırı Caddesindeki yurtta kalıyordum ve kaleye çıkmak istediğimde insanlar dikkatli ol diyorlardı. Ancak ben yine de ara ara çıkıyor lakin bir süre sonra Kaleden ziyade bir yer için, yani burası için kale istikametine yönelir olmuştum.Burası Kale, Eski Şehir ve Yeni Şehir üçgeni içinde insanlar sadece yol üstü olarak gördüğü ve bu sebeple kaleye iniş çıkışlarda kullandıkları yol vasfı gören halbuki belkide şehirdeki en huzur verici, en sessiz ve tabii ıssız park olabilir.Bir kere zerre güvenlik problemi yok, çünkü gün içinde 10 kadar belediye personeli var güvenlik ve temizlik görevlileri olarak. Sık ve büyük ağaçlardan oluşmakta ki yaz kış nefes alma şehrin gürültüsünden uzaklaşma imkanı veriyor. Bu sık ağaçlar sebebiyle birçok farklı kuş türü sürekli etrafta uçuşmakta ki ayrıca kediler ve köpekler içinde güzel bir sığınma alanı.Vee oturma alanı mevzusu, normal banklarin yanında piknik alanlarında bulunan masalı banklar var ki burasının özelliğini ve güzelliğini tamamlayan da bu birazda.'Yav bir bank nasıl tamamlayıcı olabilir ki abartma ?" diyenler olacaktır. Açıklayayım hemen:Şehrin içinde ama huzur dolu, ıssız sayılabilecek, sadece kuş sesleriyle sessizliğin bozuldu yeşil bir denizde ateş yakmadığınız sürece ister gelin kahvaltı kurun ister öğlen ister akşam yemeği yiyin ki su problemi tuvalet problemi yok. Sonra gelin çayınızı kahvenizi vs içeceği için.Vee hatta hava soğuk ya da yağışlı değilse alın kitap defter kaleminizi ders çalışın, okuma yapın hatta ve hatta birşeyler yazın. Yav öykü, roman, şiir ya da akademik birşeyler yazmak için böyle yer var be daha ne diyeyim !Haa ama şunu da biliyorum, sizler bu açıklamaya rağmen düz ayak diye Kurtuluş'a (ki çok severim), Daha büyük ve içinde alternatifli yerler var diye Gençlik'e (ki onu da çok severim) ya da ortamı, popülerliği daha doğrusu şekilliği çok diye Seymenler'i tercih edeceksiniz.Edin edin burayı ıssız tutmanız benim için daha iyi aslında. Ben 13 yıldır olduğu gibi ruhum, gönlüm, aklım bunaldıkça huzur adama sığınmaya rahat edeyim böylelikle.Vesselam.

2023:09:03 13:44:02
Esengül Demiray

Esengül Demiray

Uzaktan ışıklarını görürdüm hep yaz boyu gitmek istedim fakat hiç fırsat olmadı ilk kez yolum düştü fakat bu seferde kış dolayısı ile kapalıydı. Manzara ve dekorasyon mükemmel benim çok hoşuma gitti yazın mutlaka gideceğim.

2023:01:09 23:56:37
eyluls

eyluls

Ulaşmak için uzun bir yokuş çıkmam gerekti fakat değdiğini söyleyebilirim. Yeşillikli, hoş bir park.

2023:09:06 17:34:00
turkiyespana com

turkiyespana com

Ankara’da manzarası en güzel Park 🎈

2023:10:15 16:09:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı