ABB-Dikmen Vadisi Parkı

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Ankara Çankaya ABB-Dikmen Vadisi Parkı Yorumlar - 0

melda akalın

melda akalın

Gerçekten efsane bir yer, yürü yürü bitmiyor.Burada gezip dolaşmak da çok keyifli çekim yapmak da spor yapmak da.Sıklıkla geldiğim bir park. Bitki örtüsü bakımından da çok çeşitli. Ankara'nın en iyilerinden.Keşke yazın organizasyon, konser, tiyatro vs olsa amfi tiyatroda, çok güzel olurdu.

2023:10:24 15:28:24
Demet Kose

Demet Kose

Şimdiye kadar gördüğüm en güzel park. Peki neden tek yıldız! Parka inecek asansör yok! Sadece sağlıklı bir insansanız parktan yararlanabiliyorsunuz. Pek yok yerde onlarca merdiven var. Dizleri hasta, yaşlı, hamile, çocuklu, hasta vs kişilerseniz şansınız yok! Bu kadar büyük parkta bir iki tuvalet var. İnanılmaz.

2023:06:27 06:32:25
idil deniz

idil deniz

Ankara' da şehrin içinde, harika bir vaha.12 km. yürüyüş alanı, değişik ağaç çeşitleri en çok da, sakuralar için görülmeye değer 🌸Yani sıra, çocuk ve genç oyun alanları, cafeleri ile de her yaş grubuna hitap ediyor.Maraş dondurmasını yemeden dönmeyin.Bu minik orman içinde, ücretsiz İnternet imkanı bile düşünülmüş.Şehirlere nefes aldıran bu yeşil alanların artmasını diliyorum...

2023:05:04 05:08:19
gülizar bozkurt

gülizar bozkurt

Park çok keyifli ve büyük yürüme alanları oyun alanları mevcut.Kafelerde var ama ben gezdigimde daha acilmamisti.Sandaleyelerinizi kitabınızı ve yiyecekleriniz alıp çok keyifli vakit geçirilecek bir yer.Ankaranin ortasında yazın serin yemyeşil bir mekan👍

2023:06:15 20:23:35
Ali Demir

Ali Demir

Ankara’nın şehir merkezine çok yakın bir konumda olan Dikmen Vadisi Parkı, kentin en önemli arterlerinden biri olan Dikmen Vadisi üzerinde oluşturulmuş bir gezi ve dinlence bölgesidir.Önceki zamanlarında gecekondu bölgesi iken yeşil alana dönüştürülen vadi; sosyal tesisleri, kafeleri, yürüyüş ve koşu yolları ile Dikmen’de yaşayan vatandaşlarımızın evlerinden çok uzağa gitmeden farklı zaman geçirebilecekleri bir yaşam alanı olarak tasarlanmıştır.Toplam 700 bin metrekarelik alanda, 50’ye yakın bitki türü ile yapılan peyzaj çalışmaları hemen göze çarpmaktadır. Aydınlatması, düzenli ve engelsiz yaşam alanları, inişli çıkışlı yürüyüş parkurları, eşsiz habitatı ile her mevsim keyif veren Dikmen Vadisi Parkı, aynı zamanda vadiyi çevreleyen konut projeleriyle de elit bir yerleşim alanı özelliğini taşımaktadır.Çocuklar için bir eğlence parkı, sporcular için kondisyon alanı ve koşu yolu, 9 adet kafe ve restoranı, 34 bin metrekarelik havuz alanı ve çim alanları ile Ankara’nın orta yerinde yer alan bu dinlence mekanı; güvenliği, temizliği ve her ihtiyaca cevap veren donanımlarıyla ailelerin, çocukların, gençlerin saatlerce hiç sıkılmadan vakit geçirebileceği bir yerdir.Park içerisinde, zihinsel engelli okulu ile 2 adet camii de bulunmaktadır. İki farklı idari binası olan Dikmen Vadisi Parkı, gece aydınlatması ile de 24 saat hayatın olduğu bir yaşam alanıdır.

2021:11:07 17:05:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı