GENÇLİK PARKI ŞEHRİ AHTER

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Altındağ Ankara GENÇLİK PARKI ŞEHRİ AHTER Yorumlar - 0

Rahşan Şengül

Rahşan Şengül

Muhteşem bir alan.. ne ararsanız var .. ama ATM yok😂😂gün batımı doğumu manzarası eşsiz .. belediye ücretsiz konserler veriyor, dinleyici canlı hareketli..Ayrıca kafam kadar güzel mi sözünün buradaki lunapark için söylenmiş olduğunu iddia edebilirim ama ispatlayamam 😂😂 bir oyuncagin yanindan geçiyorsunuz "ekmek arası sucuk kaşar/ yine geliyor çubuklu yaşar" çalıyor 😂😂efenim, tersine düzüne , 360 dönen oyuncaklarda "Çalkala yavrum çalkala / Şehriye çorbası gibi / Allah sana mal vermiş / Gümrük kapısı gibi".. eserleri eşliğinde oyuncaklara biniliyor😂😂Lunaparka giriş 5 lira.. oyuncaklar 35 lira. Kombine bilet yok.. 2 den fazla çocuğu olanların vay haline 😅Kocaman alanda bir tek bu lunaparkı içiçe yapmışlar .. metrekareye çok oyuncak düşmüş 😅 ama renkli yani.. gidin 100 tane fotoğraf çekinin..ATM de karşı yolda YHT garında var.. rica ederim 😂

2023:07:31 14:47:34
Çağla Taştan

Çağla Taştan

Eşimle beraber gezerken çok keyif aldığımız, rahatça dinlenebildiğimiz ve eğlenebildiğimizbir yer çok beğendim gerçekten. Dönme dolaptan böyle manzaraların tadını çıkarabiliyorsunuz.

2023:07:17 17:13:30
UMUT ÇELİK

UMUT ÇELİK

Aşırı kalabalıktı. Lunapark alanına giriş ücretli ayrıca oyunlar için bir daha para ödüyorsunuz. Çocuklar ve yetişkinler için farklı farklı eğlence araçları var. Aile olarak gidilebilir. Cafeler biraz pahalı lezzet normal

2023:07:21 08:38:27
Rıdvan Kaçan

Rıdvan Kaçan

Gençlik parkının doğa havasında yürüyüş ve lunapark ta eğlenmek ikisi bir arada çok güzel vakit geçirilecek bir mekan. Ama otopark ücreti almak çok saçma zaten bunun düzeltilmesi ve bu konuya el atılması gerekiyor.

2023:06:14 07:54:39
Barış Çeker

Barış Çeker

Açık otopark ücreti 30 TL gece 12 'de kapanıyor. Lunaparka giriş ücreti kişi başı 5 TL. Lunapark içerisindeki oyuncaklar 35 TL.

2023:07:03 06:19:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı