Taceddin Camii Ve Dergahi

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Altındağ Ankara Taceddin Camii Ve Dergahi Yorumlar - 0

Adem Aydın

Adem Aydın

1413 Yılında şeyhSeyyid Tacaddinzade Mustafa Efendi Tarafından Yaptırılmış Mehmet Akif Ersoyunda İstiklal Marşını Yazdığı Dergah Olarak Bilinen Camii Türbe Ve Mehmet Akif Ersoy’un Evinin Bulunduğu Müze Ziyaret Yeri olarak Günümüzde Hizmet veriyor.TACETTİN VELİ DERGAHI OLARAK BİLİNEN ANKARA’NIN EN ÖNEMLİ ZİYARETGAHIDIR . Arka Bahçesinde Muhsin Yazıcıoğlununda Kabri ziyaret Yeridir .

2024:01:15 21:04:06
Eda Karakaş

Eda Karakaş

Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşı'nı yazdığı dergah. Ankara'nın Altındağ ilçesinin Hamamönü semtinde bulunuyor. Manevi olarak çok farklı bir havası var. Buraya geldiğiniz zaman o duyguyu hissediyorsunuz. Hamamönü'ne gelirseniz kesinlikle uğrayın.

2023:07:08 16:28:47
Enes Berkay Ekici

Enes Berkay Ekici

Ocak/2023 de gitme fırsatı bulduğum Ankara içinde çoğu yer gibi tarihi yoğun olan bir alanda Hamamönü içinde tarihi bakımından kıymetli bir Cami…Etrafında bulunan dergah ise Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal marşını yazdığı yer olarak duyduğum ve gittiğim ayrıca Nuri Pakdil ve Muhsin Yazıcıoğlu adına yapılmış mezarlar bulunan çok büyük olmayan görülmesi gereken özel bir alan.

2023:03:10 00:28:48
Mehmet YILMAZ

Mehmet YILMAZ

Ankara'da 17. yüzyılda Şeyh Tâceddinzâde Mustafa Efendi tarafından yaptırılan ve Mehmed Âkif Ersoy'un içinde İstiklâl Marşı'nı yazdığı dergâh.

2023:05:01 14:42:53
Ekrem Ekici

Ekrem Ekici

Hamamönü'nde yer alan en eski cami ver dergâhlardan. Camii ile bitişik halde Taceddin Veli'nin türbesi, camii avlusu içinde eski dönemlere ait kabirler ile Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarı bulunmaktadır.

2023:03:04 19:20:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı