Küçükesat Merkez Cami

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Ankara Çankaya Küçükesat Merkez Cami Yorumlar - 0

Seyma Orta

Seyma Orta

Kadınlar tuvaletinin temizliğe ihtiyacı var.Merkez olduğu için temiz tutmak çok zor oluyordur eminim.Insallah bu sorun ile ilgilinenirler.

2023:09:02 10:03:40
Taha B

Taha B

Temiz güzel bir cami ,yerden ısıtma mevcut

2024:01:21 09:53:21
Ibrahim Bicer

Ibrahim Bicer

Küçükesat merkezi yerde temiz bakımlı 🚾 siyle abdest alma yeriyle oturma banklarıyla ve de en önemlisi kütüphanesiyle insanımıza ve Müslümanlara yakışır nitelikte olan Huzurlu bir 1⃣ Cami 🕌 dir. Kütüphanesinin abdest alma yerinin ve tuvalet 🚽 lerinin hafta sonu dahil açık 🔓 olması da ayrıca insanımızın nitelikli olarak istifadesine sunulması açısından çok önemli ve yerinde bir karardır.Tarihi dokusu ve mimari yapısıyla da detaylı ve kapsamlı incelemeye değerdir. Ziyaret etmek ibadet 🛐 etmek için güzel bir mekandır. Emek verenler ve nitelikli idamesini sağlayanlara ne mutlu.. 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷

2021:06:26 17:46:24
Ak A

Ak A

Hangi ilde olursa olsun gittiğim camilerde tuvaletler kullanılacak şekilde açık olur. Nedense Ankara da bu caminin tuvaletleri gündüz olmasına rağmen kapalıydı. Karşı tarafta ki akaryakıt istasyonunun tuvaletlerini kullandık. Hem ihtiyacımız için hem de abdest almak için. Yazık ya Ankara gibi yerde yakışmıyor.

2022:02:04 21:10:39
Tarık Kılıç

Tarık Kılıç

Mahallemizin camii her zaman bakımlı temiz huzur veriyor.

2024:01:03 12:41:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı