Maltepe Cami

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Ankara Çankaya Maltepe Cami Yorumlar - 0

Ali Yaldiz

Ali Yaldiz

İnsana caminin gerçek evi olduğunu, hem ruha hem vücuda hem kalbe, her zerresine herhangi bir insandan daha iyi geldiğini hatırlatan; Allah'tan başka kimseye muhtaç olmamamız gerektirdiğini öğreten güzel bir cami. İçerisi, şadırvanı, tuvaleti gayet temiz.Demirtepe metro istasyonuna yakın bir mesefade olan güzel manzarali hoş bir cami.İçerisinde ruhu huzur dolduran motifler ve güzel şık bir halısı var.İnşallah bu cami ve bunun gibi camiler başta olmak üzere tüm camiler, cümlemizin içini her zaman ferahlık doldurur.

2023:12:03 05:56:49
Jesse Pinkman

Jesse Pinkman

2 aydır sıcak suyu arızalı.İlk bozulduğunda 2-3 gün önce yapıldığını söylemişlerdi.Her öğlen namazında oradayım ama hiçbir gelişme yok sıcak su konusunda.Malum kışın suyun buz gibi olması bizi olumsuz etkiliyor.Cuma gününe gelirsek arkadaşların söylediği doğrudur.Cami yetmiyor dışarısı kışın soğuk yazın insanın başına güneş geçiyor.Yan tarafta da mescid kısmı var caminin dışında ama üst katlarında cuma namazı kılmak çok zor çatı katı gibi bi yerde loş bir ışık içerinin çoğu karanlık ve havasız bir ortamdı.Caminin içini hiç söylemeye gerek yok.Anadolunun köylerinde bile alttan ısıtma varken bizim Ankaranın ortasında cuma namazında bile açmıyolar.Her hafta cuma günü camiye maddi olarak destek oluyoruz ama hiçbir gelişme olmaması bizi üzüyor.Ayrıca başta belirttiğim sıcak su sorununu Ankara Müftülüğü,Çankaya Müftülüğü,Diyanet İşleri gibi yerlere şikayet ettim ama bir sonuç çıkmıyor.Sağolsunlar sayelerinde her iki güne bir üşütüyoruz soğuk sudan.

2024:01:07 21:03:38
Yasin Badir

Yasin Badir

Ferahlığı, tasarımı ve konumu itibariyle çok güzel bir cami. 1950’li yıllarda inşa edilmiş ancak sanki Osmanlı döneminden kalmış gibi bir havası var. Avlusu çok geniş ve ferah. Avludaki ağaçlar ve caminin bakımı ayrı bir güzellik katıyor. Lavaboları ve şadırvanları oldukça temiz. Ayrıca Bebek bakım odası var.

2022:05:28 18:37:27
Deniz Sarıyıldız

Deniz Sarıyıldız

Her cuma namazında hava şartlarından dolayı yer bulamıyoruz her cumamız rezillikle sonuçlanıyor. Yetkililerin buna bir çözüm bulması lazım cemaat mağdur oluyor, her hafta para toplanıyor ama cemaat için yeterli bir kapasite sağlanamıyor.Kışın hasta oluyoz Yazın Sıcağındada Beynimize Güneş Vuruyo Nedir Bu insanın Çilesi...

2024:01:05 09:31:28
Sadret Çağlar

Sadret Çağlar

Recai Akçay tarafından tasarlanan cami, 1954-1959 yılları arasında inşa edildi.Caminin yapımını 1950 yılında kurulan “Ankara Maltepe'de Bir Cami Yaptırma Derneği” üstlendi (Dernek daha sonra “Ankara Maltepe Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği” adını almıştır).Mimari açısından klasik Osmanlı camilerine benzeyen ve kesme taştan yapılan cami, tek kubbeli, iki minarelidir. Kare planlı ibadet mekânı çok sayıda vitraylı pencere ile aydınlatılır. Kubbenin tepe kısmında Fatiha Suresi yazar.Cami duvarları 5 metre yüksekliğe kadar Kütahya çinileri ile kaplıdır. Kuzey yönündeki dış cemaat mekanı beş küçük kubbe ile örtülüdür.Kaynak: Wikipedia

2022:06:09 14:56:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı