Hacı Bayram-ı Velî Camii

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 35 Yorum Ekle

Altındağ Ankara Hacı Bayram-ı Velî Camii Yorumlar - 0

Büşra Yavuz

Büşra Yavuz

Her fırsatta ziyarette bulunduğumuz o güzel yer.. Çok maneviyatlı Ankara'ya gelen herkes ziyaret etmeli.. Namaz kılıp dua etmeli.. Türbe her zaman açık. Camisi tertemiz lavabolar tertemiz bakımlı. Haftasonları ve kandillerde aşırı yoğun oluyor. Etrafında yemek yenilecek ve alışveriş yapılacak bir çok mekan var. Ayrıca Hacı Bayram Velinin evi olarak bilinen otoprak kısmına yakın bi yer yapılmış eşyaları sergileniyor orayıda gezmenizi öneririm.

2023:11:11 13:55:53
Rıdvan Uyan

Rıdvan Uyan

Maneviyatı ve hissiyatı mükemmel bir yer. Ankara ayaklarınızın altında ve gerçekten kendinizi çok huzurlu hissettiğiniz bir cami. Girişin Hemen arkasında dışardan bakarken imam mahfilinin orada Hac Bayram ı Veli Türbesi de bulunuyor mutlaka ziyaret edin.

2023:11:20 07:43:57
HrnK

HrnK

Ankara'nın manevi önderi sayılan zat. Gerçekten manevi havası çok yüksek olan Ankara Ulus semtinde. Çevresinde yapılan düzenlemeler sonucunda bir rekreasyon alanı havası da edinmis. Cami türbe tapınak lokantalar banklar alışveriş büfeleri. Bir otopark sıkıntısı var ama. Oraya Ait bir kapalı otopark olmasına rağmen hem yetersiz hem de karmakarışık.. Bununla birlikte Ankara kalesi ve Hidirliktepe manzarası da ayrıca güzel..

2023:11:15 19:54:16
Özge Ş.

Özge Ş.

Hacı Bayram-ı Veli Camii ve türbesi Ankara’nın manevi yerlerinden biri. Caminin atmosferi huzur verici. Çok fazla ziyaretçi alan cami çevresinde hediyelik eşya ve yemek yenilebilecek yerler mevcut.

2023:10:26 14:55:51
Sero

Sero

Hafta sonlari kalabalik oluyor cok guzel tarihi bir yer gezdikce gezesi geliyo turbeye girip gormek ayri carsisi ayri guzel. Kadinlar lavabosu sıkıntı biraz zor bi yerde guvenlige sormali. kuşlar cok güzeldi. Birde merdivende kendinden gecmis gencler var oraya giderseniz mutlaka onlar icinde dua edin Allah dogru yolu göstersin onlara en üzüldüğüm onlar oldu

2023:12:05 13:18:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı