GRAND SİLAY HOTEL

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 42 Yorum Ekle

Ankara Çankaya GRAND SİLAY HOTEL Yorumlar - 0

Nuri Ülker

Nuri Ülker

Yatak bazıları için rahatsız edici olabilir aşırı yumuşak ve ses sorunu olabiliyor yalıtımı iyi değil koridorlarda da ses yapıldığında çok duyuluyor. Odalardaki ışıklandırma gayet iyi aynı zamanda birçok yerde ayna olması da güzel. Kliması çok kullanışlı sıcaklığı istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz.Kahvaltısı çok güzel.

2024:01:25 13:14:59
hasan tan

hasan tan

Bu kadar güzel bir otelin bu kadar gürültülü olması anlaşılır gibi değildir. Yan odalardan sürekli sesler yükseliyor. Umarım sadece bu dönemdeki genç grup yüzündendir ve her zaman değildir…Tahmin ettiğim gibi, gençlerden oluşan bir grup vardı. Onlar gittikten sonra otel gayet sessizleşti…Kafede çalışan gençler ise ayrıca takdire şayan nahiflikte ve efendilikteydiler. Hepsine teşekkürler…

2024:01:16 14:21:32
Halil B

Halil B

Yaklaşık 2 hafta kadar kaldığım bu otelden şahsen çok memnun kaldım.Genel olarak artı ve eksi yönlerini objektif bir şekilde paylaşıyorum.Artı yönleri: Personel çok ilgili ve güler yüzlü; Odalar konforlu; Kahvaltısı güzel; Ankara’da konum olarak mükemmel bir yerde; Fiyat kalite performans açısından çok iyi.Eksi yönleri: Yok demek isterdim :) fakat kaldığım sürece tek beğenmediğim şey karşı odada sigara içen biri olduğunda kokunun kaldığım odaya kadar gelmesi olmuştur. Şahsen ben bu şekilde hissettiğim için bu bilgiyi paylaşıyorum belki başka insanlarda bu şekilde olmamış olabilir. Bunun haricinde otelden ve personelinden çok memnun kaldığımı tekrar ifade etmek isterim.Genel anlamda otelden çok memnun kaldım ve şahsen Ankara’da tekrar kalmak isteyeceğim bir otel olduğunu belirtmek isterim.

2023:12:31 23:25:02
Gokhan Yanar

Gokhan Yanar

Ankara'daki otellere yapılan yorumları okuyunca biraz paniklemiştim, benim beklentim temizlik, ulaşım, park, sessizlik, konfor.otel tüm beklentimi karşıladı. Hatta ödediğim ücrete göre gayet makul ve çeşitli bir kahvaltısı var. çalışanlar ilgili yardımsever ve düzgün kişiler. Ankara ayazında oda sıcacık, su, lavabo, duş, tuvalet sorunsuz. sigara içilmeyen odada kaldım günlük temizlik ve değişimler sorunsuz. otelin müşteri profili gayet düzgün insanlar konaklıyor çoğunluğu iş insanı vs. resepsiyondaki arkadaşlar çok yardımcı oluyor ve işini iyi yapıyorlar.5 günlük konaklamamda hiçbir problem yaşamadım. Aldığım konaklama ve hizmet için gerçekten teşekkür ederim.

2023:12:06 12:20:32
Fatih Demir

Fatih Demir

3 yıldızdan ziyade 5 yıldızlı otel olarak geçmesi gerekiyor. Gerçekten hizmet kalitesi açısından bakıldığında fiyat anormal ucuz kalıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Aşırı düzeyde ilgili kadrosu ile otel yönetimine teşekkür ediyor ve saygılarımı iletiyorum.it should pass as a 5-star hotel rather than a 3-star one. Really, from the point of view of service quality, the price remains abnormally cheap. I definitely recommend it. I would like to thank the hotel management with its extremely concerned staff and convey my respects.

2023:12:04 19:21:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı