Centrum Residence

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Ankara Çankaya Centrum Residence Yorumlar - 0

Furkan Bozanbaşı

Furkan Bozanbaşı

Arkadaşımın tavsiyesi ile öğrendiğim bir işletme. Kısa süreli konakladım ama çıkış yaparken üzüldüm, daha fazla kalmak istiyor insan. İlgili ve çözüm odaklı çalışanları, şık ve temiz odaları ile gerçekten sizi evinizde hissettiriyor. Odaların manzarası çok güzel, koltuk ve yataklar ise çok konforluydu. Odada bulunan hazır ikramlar için, ve otel içi - otel dışı bir çok ihtiyacımızda bize yardımcı olduğu için Bora beye ayrıca teşekkür ederim. Wifi ve otopark sorunu yok, birçok eğlence mekanına yakın merkezi bir konumda.

2022:10:07 07:59:37
Furkan BATUR

Furkan BATUR

Kısa süreli iş için gelip gidiyorum Ankara'ya ve bu sırada birçok oteli deneyimleme imkanı buldum. Ben bu kadar şık ve konforlu odaları olan, ilgili ve güler yüzlü personellere sahip başka bir işletme görmedim. Öncelikle güvenlik konusunda girişte anlıyorsunuz. İçiniz bu konuda rahat olsun her önüne gelen içeriye giremiyor. Otopark sorunu yok ve konumu gayet merkezi. Önünden dolmuş ve otobüsler geçtiği gibi taksi sorunu da çekmezsiniz. Her türlü ihtiyacımızda otel içi veya otel dışı Bora Bey sağolsun özenle ilgilenip yardımcı oldu. Ona ayrıca teşekkür ederim. Odaları aynı resimde göründüğü gibi gayet temizdi. Ev rahatlığında konaklayabileceğiniz, ama evinizden çok daha fazlasını istiyorsanız tavsiye ederim.

2022:10:07 07:30:21
Melike İlker

Melike İlker

Öncelikle konum ve konfor olarak çok iyi tam bir f/p yeri. Diğer rezidansları düşününce…Eşimle birlikte konaklama firsatımız oldu gece çok geç giriş yapmamıza rağmen hiç bir sıkıntı çıkmadı gecedeki genç cocuk çok ilgili ve güleryüzlüydü. Odadaki tv açamadık hemen yardıma geldi. Ayriyeten çoğu apartta su çay kahve bulunmuyor ama burda var olusu hosumuza gitti.

2022:10:11 19:35:59
Mustafa YİĞİT

Mustafa YİĞİT

Temiz ve ilgililer, memnun kaldım

2023:11:24 07:10:56
hüseyin aşkın

hüseyin aşkın

Çalışanlar sıcak kanlı güler yüzlü fiyat bakımından bulunduğu konuma göre yüksek fotoğraflarda göründüğü gibi hiç bir farklılık yok otellerden daha iyi size ev hissiyatını veriyor. Kahvaltı veya akşam yemek menüsü olsa tadından geçilmez bir yer. Yiyeceklerinizi kendiniz alıyorsunuz. Tencere tabak çatal kaşık vb. Kullanım araçlarını 🛎 resepsiyondan isteyerek temin edebilirsiniz aksi halde odalarda yok diye endişelenmeyin. Ketıl ve elektrikli ocak var. Elektrikli ocakta biraz zor oluyor yemek yapması. Dubleks dairesi mevcut kalabalık arkadaş grubu ve aile için uygun. Ulaşım açısından özel araçla kolay ama diğer toplu taşıma hakkında bilgim yok. Kızılaya yakın 5 - 10 dk Araç ile. misafir perverliğiniz için teşekkürler.

2019:12:01 12:12:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı