Vivaldi Park Hotel

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 35 Yorum Ekle

Ankara Çankaya Vivaldi Park Hotel Yorumlar - 0

H.T Temizeller

H.T Temizeller

31 Aralık 2023 yılbaşı gecesi için buradaydık. Yemekler hem lezzetsiz hemde soğuktu, zengin ordörv tabağı dedikleri ikramdan tabak bile utanmıştı. Peki menüde belirtilen diğer yemekler ikramlar verildi mi hayır. Yeni yıl pastasınına gelince herhalde garsonlar bize uygun görmedikleri için vermediler ama birkaç masa ötede kurabiye gibi birşey gördük, iyiki de bizi unutmuşlar. Garsonlar daha ilk dakikadan itibaren bahşiş peşindeler 100 lirayı az buluyorlar, kafalarına göre istediklerine servis yapıyorlar, acaba bir daha bahşiş verirlermi diye masaya su şisesi bile bırakmıyorlar. Yıllardır yılbaşını dışarıda kutlarız ve genelde mekanlar %100 dolu olur, burası %50 dolu idi başta firma adına üzülmüştüm, ama servis ve ikramları görünce gayet normal buraya bir gelen ikinciyi denemez. Tavsiye etmiyorum.

2024:01:08 09:00:34
Muharrem Sevimoğlu

Muharrem Sevimoğlu

Otel güzel konumu kolay. Düğüne gittik arkadaşın. Garsonlar çay getiriyor ve bahşiş istiyorlar. Bahşişi de beğenmiyorlar. Bahşiş veren taraflara çay götürüyorlar. Bahşişte 100 150 TL deyip sanki mecburmuş gibi pişkinlik yapıyorlar

2023:12:06 11:20:24
Nihat Kireçdağ

Nihat Kireçdağ

Oteldeki konaklamam genel olarak keyifliydi. Personelin samimi ve yardımsever yaklaşımı, konuksever bir atmosfer oluşturdu. Otelin sunduğu kahvaltı çeşitliliği, ödenen konaklama ücretine uygun ve memnuniyet vericiydi. Ancak, temizlik konusundaki bazı eksiklikler dikkat çekiciydi. Otel, bu konuda daha titiz bir yaklaşım benimseyerek, konukların konforunu ve rahatını artırabilir. Yine de, güler yüzlü personel ve kahvaltı seçenekleri konaklamayı olumlu kıldı. Teşekkürler..

2023:11:17 21:30:31
Oğuz KUTLAR

Oğuz KUTLAR

Otelde düğün sahiplerine indirim yaptıklarını söyleyip 1200 tl olan oda ücreti için Etsde bile 1520 lira iken 2200 tl ücret istediler. Akrabalarımız 1200 e kalıyor deyince yanlış oteli aradınız sanırım deyip sonra yer yok dediler. Ankara'da kaç tane vivaldi park otel varsa artık yanlış oteli aramışmışız. Bizde öyle bir fiyat yok yanlış otel diyeceğinize bari o fiyata yakın fiyat verin. Yakınlarımız niye bize yalan söylesin deyince cevap gelmedi. Otelin personeli otelin içinden dışından odasından daha önemlidir. Otelin resepsiyonu böyle ise geri kalanını düşünemiyorum.

2023:11:06 07:30:43
Zeynep MEŞE

Zeynep MEŞE

İş seyahatim sırasında konakladım.Mükemmel kahvaltı, güler yüzlü hizmet, ev konforunda bir otel. Her şey çok güzeldi.Kesinlikle sonraki konaklamam da burada olacak.

2023:11:07 09:08:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı