Hotel Abro Necatibey

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Ankara Çankaya Hotel Abro Necatibey Yorumlar - 0

Bilge Ozer

Bilge Ozer

Mecbur kalmadıkça kesinlikle gitmeyin. Korkunç bi otel gerçekten. Kahvaltı güzel değildi. Bizim odamız çok sigara kokuyordu. Yastıklar, havlular vesaire kirliydi. Kalorifer yanıyordu. Sabah duş almak istedim fakat su bir türlü ısınamadığı için duş alamadık. Akşam lobiden su almak istedik. Su bitmiş başka yerden alın dediler. Otelin tek iyi yanı etrafında kafeler, yemek mekanları, market, rossman falan olması.

2024:01:21 08:27:39
Emek Sarıkaş

Emek Sarıkaş

Korkunç bir yer. Gitmeyi düşünen varsa hiç düşünmeden vazgeçebilir. Odalar leş gibi. Asla temizlenmemis. Kapilar kırık dökük, güven vermiyor. Burada kalmadik tabiki. Kalamadik daha doğrusu. Başka bir otel bulduk ve paramız iade edilmedi. Hotels.comdan tutmustuk. Puanı 5 üzerinden diye düşünmüştük fakat 10 üzerindenmis. Yorumları okuyan varsa buna da dikkat etmelisiniz.

2024:01:24 08:10:28
Ayhan Çotur

Ayhan Çotur

Ben atlantiskende kaldım.ama o zamandan bu zamana kalite çok düşmüş.calisanin güler yüzü olmasa kalınacak otel değil.kalorifer 1.ayin 15 inde yanmazsa ne zaman yanar merak ediyorum.ayrica gece su istedim getirmediler.gerekce ise bizde su bulunmaz dediler.asti,nin bankları bu otelden daha kalitelidir.bu oteli hiç denetleyen yokmu acaba.rezalet

2024:01:16 11:56:19
ESMA NUR ÇELİK

ESMA NUR ÇELİK

Odaları hiç güzel değil. Buzdolabı bozuk. İçinde hiçbir şey yok. Duş başlığını yukarıya takacak aparat yok. Banyo terliği vs hiçbir şey yok... Bizim KYK yurdu bile daha güzel. Ayrıca benim kaldığım odada pencere bile yoktu... 305 numaralı odada kaldım. Zorda kalsanız bile gitmeyin.

2024:01:02 09:06:02
Memiş ÇİDEM

Memiş ÇİDEM

Kesinlikle mecbur kalsaniz bile tercih etmeyeceginiz bir otel. Odalar o kadar pis ve berbat ki her yer kıl yumagi ve kokudan gecilmiyor. Musluklar kırık. Carsaf ve yastiklar kir içinde. Oda kapilari hic guvenilir değil.

2023:12:19 11:48:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı