YENİ RİVA HOTEL

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Altındağ Ankara YENİ RİVA HOTEL Yorumlar - 0

seZer yıLdırım

seZer yıLdırım

sakın ha önünden bile geçmeyin. Ben bir gece kaldım gerçekten pişman oldum. Bana verdikleri odanın kapısı kilitlenmiyordu. usta çağıracağız dediler, saatler sonra gelen adam orada çalışıyordu herhalde o da yapamadı. başka bir oda verdiler, o oda çok daha kötüydü. nevresim vermediler. ortalık zaten kirli, havlu ıslak, kahvaltı zaten yoktu. akşam bağırıp çağıranlar. gerçekten iğrenç bir deneyimdi.

2023:11:20 12:49:28
Tugce Keser

Tugce Keser

Cidden tek yaşayan biri için kalabilecek bir yer. Her hizmet var yemek, çamaşır makinesi personeller yardımcı oluyor ayrıca.

2023:10:30 22:41:03
Neco Lcr

Neco Lcr

Odalar iğrenç durumda, yataklar yerden 30 santim yükseklikte, nevresimsiz battaniye var, odayı gördükten sonra kalmadan ayrıldım

2023:05:26 14:00:27
Yahya Abanoz

Yahya Abanoz

Fiyatı uygun olması iyi ama kahvaltısı zayıf temizlik ortanın üzeri olsa da daha temiz olabilir. Rezervasyon yapmak istedim geldiğinde hangi oda boş olursa onu verebiliriz dediler.

2020:09:23 06:59:33
Sinan Anıl KOÇAK

Sinan Anıl KOÇAK

Çalışanları ve Yöneticileri 10 Numara 5 Yıldız insanlar ... Temiz Bir Hotel.. Sabah Kahvaltısı ve Öğle Yemekler Çok Başarılı.. Müdürleri Halit Bey'e, Garsonları Melih, Aydın ve Mahir Beyler'e, Resepsiyon Görevlisi Uğur ve Hüseyin Beyler'e İlgi ve Alanlarından Dolayı Çok Teşekkür Ederim.. Bu Arada Ankara'nın Her Yerine ve Her Yerinden Kolay Ulaşım Mevcut.. Bölge itibariyle Biraz Dez Avantajlı Bir Konumda Ancak Merkezi Yerde...

2021:09:03 10:49:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı