Bahçelievler Hotel

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Ankara Çankaya Bahçelievler Hotel Yorumlar - 0

Meltem Oktay

Meltem Oktay

Odalar ferah ve şık. Gayet temiz ve konforlu. Ben teraslı odayı seçtim. Anıtkabir manzaralı gündoğumu hayatımda gördüğüm en güzel şeylerden biriydi. Sırf bu anı yaşamak için tekrar giderim.

2024:01:13 05:07:48
Burak Denizyaran

Burak Denizyaran

Otelin park yeri yok muhtemelen, aracimin anahtarini vermek istemeyen cinslerden biriyim. Rezervasyon icin aradim, otopark var mi diye sordum, vale var dedi resepsiyonist. Ben anahtar vermem dedim. Sehir oteli burasi valeye teslim etmelisiniz dedi. Ben de rezervasyondan vazgectim.

2023:12:10 16:33:57
Oğuz Atasay

Oğuz Atasay

Adamlar kaliteden kesinlikle kaçmamış, heryer mis gibi ve tertemiz. Zeytinden kahveye temizlikten konfora kadar herşey çok güzeldi . Güler yüzleri ve bahçeli de böyle bir imkan sundukları için çok teşekkür ederiz yetkililere. 🙏

2023:12:09 09:33:34
Ufuk Ütücü

Ufuk Ütücü

Böyle rezil bir otel olamaz zaten doğru düzgün sabah kahvaltısı yok birde içtiğin kahvenin hesabını yapıyorlar. Otel yönetimi de çok kötü sanki bedava kalıyormuşsunuz gibi davranıyorlar.

2023:12:01 14:02:52
Muhammed Kürşad Türksoy

Muhammed Kürşad Türksoy

REZALETİ YAŞAYIN!11 Eylül-13 Eylül tarihleri arasında konakladığım otelde daha önce hiç yaşamadığım bir muamele ile karşılaştım. Bir gün evvel kahvaltımı yapıp sigara içilen bölümde sigara içtiğim için uyarıldım. Bu uyarının üzerine gösterdikleri yere geçecektim. Bu sefer de o bölümde Kahvaltı yapamayacağım söylendi. Müşteri elinde tabaklarla konum atmak zorunda kalıyor. Kahvaltıyı yarım bırakarak kalktığım yerde sizde aç kalırsınız. Bu durumu yaşatan yaşlı görevli size bunu yaşattığı için gayet keyifli bir şekilde isterseniz ayrılabilirisiniz diyor. Ciddi bir koordinasyon eksikliği ve kaba bir tutumla karşılaşıyorsunuz.Üstelik Kahvaltı yapılan yerin bir kapalı alanı var bir de tenteli açık alanı var. Tenteli alanda bir gün önce içmenize izin verilen sigara bir gün sonra yasak oluyor. Üstelik tenteli açık alanda zaten amaç sigara içilebilmesi olması gerekirken bir kural uydurup müşteri rahatsız ediliyor. HERHANGİ BİR SİGARA UYARISININ OLMADIĞINI DA BELİRTMEK İSTERİM. Bir sigaradır içmeyip umursamazdım ancak sizi rahatsız eden ve bundan zevk alan bir görevli tüm sinir sisteminizi bozuyor.GÖRÜNTÜSÜNE VE KONUMUNA BAKIP TERCİH ETTİĞİMİZ BU OTEL KENDİ KENDİMİZİ MAĞDUR ETMEMİZE SEBEP OLDU. BİR DAHA BU OTELE ASLA GELMEYECEĞİM. SİZEDE ÖNERMEM.

2023:09:13 07:48:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı