Inn House Loft Spa

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Ankara Çankaya Inn House Loft Spa Yorumlar - 0

Sıla Naz

Sıla Naz

İki gece arkadaş grubumla konakladık. Otel çok sessiz ve güvenlik açısından bir problem yaşamadık. Resepsiyonda çalışan Halise hanım çok misafirperverdi. Şehrin merkezine biraz uzak fakat toplu taşıma imkanı var. Bizim için güzel bir deneyimdi.

2024:01:21 20:06:21
Ayla Mallı

Ayla Mallı

Girişte karşılaştığımız ilgi muhteşemdi, profesyonel ve güler yüzlü insanlarla muhatap oluyorsunuz. Odalar apart tarzında ve geniş, kahvaltı biraz daha geliştirilebilir fakat güler yüzlü ve sıcak çalışanları ile kesinlikle tekrar tercih edeceğimiz bir otel.

2024:01:21 19:57:30
Nâzım Armutcu

Nâzım Armutcu

Odalar gayet temiz ve kullanışlı, fiyata göre son derece iyi bir hizmet alıyorsunuz, aileler için uygun. Resepsiyon çok nazik ve ilgili gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

2024:01:21 07:17:18
Merve Hm

Merve Hm

Merhabalar, öncelikle böyle nezih ve kaliteli bir tesis yaptıkları ve en önemlisi de ailelere, çiftlere de hitap eden bir konsept düzeyinde olduğu İçin çok beğendik çok başarılı gerçekten.Çalışanlar güler yüzlü ve hizmetleri çok iyi.İlk girişte bizi karşılayan Emre bey de çok nazik ve misafirperver bize kendisi masaj hakkın da öncelikle ön bilgi veriyor ve probleminize uygun masajı belirleyip bayan terapistlere izah ediyor ve onlarda profesyonel bir şekilde masajları uyguluyorlar. Bize 5 masajın karışımı olan imza House masajı tavsiye etti kendisi eşim ve ben uzun zamandır masaj yaptırmamıştık sağolsun Emre beyin yönlendirmesiyle biz de imza House masajı tercih ettik ve kendisine burdan çok çok teşekkür ediyorum gerçekten uzun süreli masa başı çalıştığımız İçin ayak ve omuz boyun ağrılarımızdan kurtulduk ve çok dinlendik.Bu tesiste emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz herkese de tavsiye ediyoruz. Bundan sonra favorimiz Inn House LOFT Spa

2023:12:10 11:41:52
serap Acar

serap Acar

Muhteşem bir gün geçirdik.. Eşime doğum günü sürprizi olması için spa hizmeti almak istedim. Emre bey ile iletişime geçtik. Bize rahat edebileceğimiz jakuzili hamamlı Vip odayi önerdi. İşinde uzman terapistlerin elinde sessiz sakin huzurlu bir zaman geçirdik. Herkese tavsiye ederim..

2024:01:18 17:20:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı