DOUBLE COMFORT HOTEL

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 35 Yorum Ekle

Altındağ Ankara DOUBLE COMFORT HOTEL Yorumlar - 0

Hakan Varol

Hakan Varol

Bir hafta bu otelde iş arkadaşlarım ile konakladim -Aracı ile gelenler otopark sorunu yaşayabilir.-Merkezi bir yerde olmasına rağmen akşam saat 9 dan sonra sokakta gezmek biraz ürkütücü olabilir..-İş merkezlerinin bulunduğu bir mevkide olduğundan dolayı gündüz vakti çok ses oluyor.-Benim kaldığım oda genişti yatak rahattı banyoda aynı şekilde geniş ve temizdi ama sanırım her oda standart değil bazı odalar daha küçüktü..-Her gün oda temizliği yapıldı..-İkram olarak odada çay ve su bulunmakta.-wifi hızı düşüktü bağlantı devamlı koptu umarım bununla ilgili bir çözüm bulurlar-Otelde yaşadığım en büyük sıkıntı sivrisinek oldu,nereden nasıl geldiğini çözemedim.-Kahvaltı çeşidi bol doyurucu erken kahvaltıya inmekte fayda var.-Resepsiyon görevlisi hanımefendi hariç güler yüzlü çalışan yok gibi birşey,ama sağolsun herkes görevini layıkıyla yerine getiriyor.

2023:11:13 07:41:18
NİHAL TATLISU

NİHAL TATLISU

Kurumsal anlaşma ile yapılarak kaldığım hiçbir otelde böyle bir şey görmedim. Bugün çıkış yaptığım bu otelde benden aşağıda görmüş olduğunuz yırtık ve sanki yer bezi olarak kullanılmış gibi gözüken bu havlulardan 200 TL alındı. Güya kat görevlisinin iddiasına göre havlulara saç boyası değdiğini ve çamaşırhanenin bu havluları temizlenmeye kabul edilmeyeceğini söylerek benden ücret tahsil ettiler. Bu havlular saç boyası değmekten çok birileri tarafından yer bezi olarak kullanılmış, üstünde sarı sarı lekeler olan hatta kenarlardan yırtılmış olan bu eski havlular için para ödedim. Kimseye tavsiye etmiyorum. Kurumum tarafından rezervasyon yapılmamış olmasaydı hayatta böyle bir otelde kalmazdım.DİPNOT:Öncelikle belirtmek isterim ki yanıtınızda söylediğiniz 'güya' havluyu odanın kapısına asmak gibi bir durum söz konusu değildir. Kat görevlisini azarlamak dahi bir durum yoktur. Hatta kat görevlisini görmek gibi bir durum olamaz o saatlerde seminerdeyim. Akşamları geliyordum. Yani kat görevlinizi azarlamak gibi veya onunla muhattap olmak söz konusu bile olmadı. Ayrıca ben havluları kapıya bırakmadım kat görevliniz oda temizliği sırasında almış bulunmaktadır. Burada sizden doğru bilgileri paylaşmanızı istiyorum.Ayrca güya hiçbir kimyasal tarafından çıkmayacak denilen havluları ben bir yıkamada çıkarttım. Bu resimleri ektede sizinle paylaşıyorum. Asıl ben böyle bir olayda iş arkadaşlarımın yanında çok rencide oldum. Bilginize...

2023:11:25 15:03:17
Tansel HIZ

Tansel HIZ

Fiyat performans otel. Hatta bölgedeki diğer otellere göre performans üstte. (Bölgedeki bir çok otelde konaklama ya da odasını göreme fırsatım oldu)Temizlik iyi. Personel ilgili. Kahvaltı orta denilebilir. Ama 5 puanı hakkediyor.Otopark konusunda biraz sıkıntılı. Ama görevli arkadaşlar yardımcı oluyor.

2023:12:29 18:01:40
Esin Esinnn

Esin Esinnn

Kurumsal anlaşmayla konakladığım otelden memnun olarak ayrıldım, odalar temiz, kahvaltı güzel, çalışanlar güleryüzlü misafirperver, resepsiyondaki görevliler işini layıkıyla yapıyor. Müşteri memnuniyetini fazlaca önemsiyorlar.

2023:12:10 18:19:59
Kadir Bilgili

Kadir Bilgili

Bir eğitim kapsamında bize ayrılan oteli kendi adıma beğendiğimi söyleyebilirim. Temizlik konusunda yeterli. Konum olarak Ulus'ta bulunan camiye ve Ulus meydana oldukça yakın. Fiyat performans olarak bence makul. Tercih edilebilir bir otel olduğunu düşünüyorum.

2023:12:07 20:43:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı