ANKARA HAZIR YEMEK ŞİRKETİ KESGİNOĞLU CATERİNG

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 111 Yorum Ekle

Ankara Yenimahalle ANKARA HAZIR YEMEK ŞİRKETİ KESGİNOĞLU CATERİNG Yorumlar - 0

Firdevs Ersoy

Firdevs Ersoy

Keskinoğlu catering firmasından yemek aldık memnun kaldık. Yemeklerin lezzeti güzeldi. Sağlıklı menü. Hijyen kurallarına dikkat hizmet anlayışı ile gelen yemekler temizdi. Firmadan memnun kaldık. Teşekkürler. Kazancınız bol ve bereketli olsun.

2020:12:03 11:59:23
hülya topsakaloglu

hülya topsakaloglu

Sağlıklı olması elbette birinci önceliğimiz,lezzetli olması da önemli ama fiyatının uygun olması da çok önemli diyoruz tam da doğru yerdeyiz.. Ankara Yenimahalle macunda bulunan kalitesinden disiplininden ödün vermeyen ve müşteri memnuniyetini kendine ilke edinmiş Keskinoğlu yemek şirketi.. sizden çok memnunuz. Dakikasını bile geciktirmeden her gün isyerimize getirdiginiz o lezzetli yemekleriniz ve güler yüzlü personeliniz.iyi ki varsınız

2020:10:06 10:08:19
Mustafa Hacialioglu

Mustafa Hacialioglu

Gerçekten yemek konusunda güvenilir,sağlıklı ve temiz hizmet veren ayrıca lezzet bakımından da herkesin damak zevkine hitap eden yemek şirketidir.Hizmetlerinin devamını dilerim,Herkese tavsiye ederim.

2020:12:20 10:15:09
Özlem Özpek

Özlem Özpek

Öncelikle hijyen bizim için çok önemliydi kalitesi zaten tartışılmaz aşçıların ellerine sağlık güzel ve kalitesi sayesinde tavsiye edebilceğimiz bir yer ve uygun olması çokda güzel teşekkürler ederiz

2020:10:09 18:22:59
yakup can erdem

yakup can erdem

Temiz ve lezzetliydi düğün yemeği olarak sipariş vermiştik sorunsuzdu her şey mükemmeldi

2022:10:04 08:49:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar Kapalı

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı