Reikartz 2017

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Ankara Çankaya Reikartz 2017 Yorumlar - 0

cüneyt tekin

cüneyt tekin

Setur vasıtasıyla güvenerek rastgele seçtiğim otelde benden önceki misafirin çöpü atılmamıştı. Sabah erkenden otelden ayrılacağım için görmezden geldim. Ancak tam duşa girdiğimde başlıktan suyun akmaması ile konaklamam kabusa dönüştü. Tekrar giyinip 802 nolu odadan 805 nolu odaya geçerek değiştirmek zorunda kaldım. Bir sürü zaman kaybettim nerden baksanız rezillik. Buz gibi bir odaya geçip tekrar valizi aç kıyafet yerleştir duş al. Bu oteli acilen unutmak istiyorum. Çok zorda kalmadıkça alternatiflere yönelmenizi tavsiye ederim. Geçmiş yorumlardaki olumsuzluklar hiç dikkate alınmamış. Tüm olumsuz yorumlar aynen geçerliliğini koruyor.

2024:01:16 21:25:25
Dilara V

Dilara V

Bu oteldeki deneyimim oldukça hayal kırıklığıydı. Öncelikle, otelin hijyen konusunda ciddi problemleri vardı. Odalarımız üç gün boyunca hiç temizlenmedi veya düzenlenmedi. Bu, konaklama deneyimimizi oldukça olumsuz etkiledi ve hijyen standartlarının karşılanmadığını hissettik.Buna ek olarak, odamızın minibarı bozuktu ve maalesef otel personeli bu sorunu çözmek için herhangi bir çaba göstermedi. Bu da bizim için rahatsız edici bir durumdu çünkü minibar, birçok konuk için önemli bir özelliktir.Otelin bu tür temel hizmetlerdeki eksiklikleri, genel olarak konaklama deneyimimizi olumsuz etkiledi. Konuklara daha iyi hizmet sunma konusundaki yetersizlikleri nedeniyle bu oteli tavsiye etmekten kaçınıyorum.My experience at this hotel was quite disappointing. Firstly, the hotel had serious hygiene issues. Our rooms were not cleaned or serviced for three consecutive days. This lack of cleanliness seriously impacted our overall stay, and we felt that basic hygiene standards were not being met.Additionally, the minibar in our room was malfunctioning, and unfortunately, the hotel staff made no effort to rectify the situation. This was bothersome because the minibar is considered an essential amenity for many guests.The hotel's shortcomings in essential services significantly marred our overall stay. Due to their inability to provide better service to guests, I would advise against recommending this hotel.

2023:09:03 16:58:14
Kemal Uğurlu

Kemal Uğurlu

Kalabalık bi ekiple geldik ve neredeyse sorun çıkmadan hızlıca oladalarımıza yerleştirildik.Sorun neredeyse çıkmadı kısmını açıklamam gerekirse 3 kişi kalacağımız odada 2 yatak vardı. Ancak bundan memnunuz çok samimi bir gece geçirdik 😂.

2023:12:20 07:06:55
Yavuz Yücetürk

Yavuz Yücetürk

Hotelin konumu gayet güzel öncelikle, Kızılay'a yürüme mesafesinde. Ancak içerisi için pek memnun kaldığımı söyleyemem. Odalar oldukça küçük giyinmek için bile yer kısıtlı. Süpürgelikler kırıktı elden geçmesi gerekiyor. Duşu ve temizliği güzeldi. Çalışan sayısı azlığından olsa gerek sabah kahvaltıda sıcak servis ürünleri (patates kızartası, sosis, sigara böreği) bitebiliyor. Denk gelirseniz şanslısınız. Simit bile bittiği olabiliyor. Resepsiyondaki genç arkadaş güleryüzlü ve yardımsever hoteli nasıl bulduğunuzu soruyor varsa eksiklikler için özür diliyor bu bile önemli bir şey. Hotelin en büyük artısı merkezi konumu. Fiyat/performans olarak tercih edilebilir değil bence imkanlara göre pahalı.

2023:09:15 19:06:52
Yakup Tatlılıoğlu

Yakup Tatlılıoğlu

Otelin konumu çok iyi, GMK bulvarının altında Çankaya polis merkezinin dibinde, Kızılay meydanına 5-6 dakika yürüme mesafesinde Necatibey caddesinde, bizim kaldığımız oda iki kişilikti ama çok küçüktü, her gün düzenli temizlik yapıldı, yalnızca sabah kahvaltısı yaptık, açık büfe ama fazla seçenek beklemeyin, görevliler fena değildi, konum olarak değerlendirilebilecek bir otel

2023:12:24 15:16:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı