Luxury Park Hotel

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Luxury Park Hotel Yorumlar - 0

M. Alp

M. Alp

Yaklaşık 1.5 ay önce konakladık, akşam 9-10 civarı gittim karşılama iyiydi, odalar temiz, geniş ve güzeldi odada havlu ve fön makinesi eksikti resepsiyonu arayınca hemen yardımcı oldular. Tüm çalışanlara işlerini layıkıyla yaptıkları için teşekkürler.

2023:12:21 14:40:19
Pınar Yağmur

Pınar Yağmur

Buraya ikinci gelişim. İşle ilgili her seyahatimde mutlaka burada konaklıyorum. Her zaman tertemiz, sakin, huzur dolu , güvenilir. ilk gelişimde sahibi ile de tanışma imkanım oldu kendisi ve tüm ekibine buradan da teşekkürlerimi iletmek isterim bu konforu ve güveni , güler yüzlü kadroyu bizlere sağladığı için

2024:01:08 08:51:54
Orhan Gürsoy

Orhan Gürsoy

Odalar geniş ferah, oda içinde iki kisi bir tane havlu saka degil butun islemleriniz icin bir tane havlu olmasi disinda bir sorun yoktu, tabi patavatsiz kat görevlisini saymazsak! Kahvalti peynirler haric gelistirilmeli en azindan pişen şeylerde ki lezzet optimize edilebilir beklemis patates kızartması ya da fazla pismis omlet yerine lezzetli yiyecekler olabilir. Resepsiyondaki beyefendi ve hanimefendi gayet kibar ve ilgililer teşekkür ederim. Kahvalti servislerini yapan diğer kardesim seninde ellerine sağlık :) ulasim ise araciniz varsa dogukent caddesine yakinligi sayesinde her yere en fazla 30 dakikada varabilirsiniz merkezi sayilir. Yeni acilmis olmasi acisindan detayli geribildirim verdim. Gerekli seyler gorulup tuz basilmali ozellikle kat gorevlisi!

2023:10:30 06:30:01
İsmet Miraç Özgül

İsmet Miraç Özgül

Eşimle beraber bir gece konakladık. Yorumlara bakarak rastgele geldiğimiz bir yerdi. Otel yeni açılmış ki bu fazlasıyla belli oluyor. Çalışanlar inanılmaz derecede güler yüzlü. Yıllardır iş durumundan dolayı farklı farklı otellerde kaldım bu şekilde güler yüzlü çalışanlar çok görmedim. Oda tertemizdi. Arada kolidor olması da şaşırttı açıkçası. Oda gayet geniş. Minibar ve ufak atıştırmalık imkanı var odada. Konum konusunda bir şey diyemiyorum tamamen sizin ihtiyacınız ve gideceğiniz yerlere bağlı. Tamamen merkezde bir konumu yok zaten merkezdeki büyük oteller dışında diğer otellerin kalitesi de belli. Kahvaltı yeterli bence. Çok abartı serpme bir kahvaltı beklememek lazım diye düşünüyorum. Minimal bir tabak ve atıştırmalıklar mevcut. Fiyat performans fazlasıyla iyi ki bunu yeni açılmasına bağlıyorum. Tekrar kalır mıyım kesinlikle evet. Tavsiye olarak söyleyebileceğim odanın içerisinde çöp kovası mevcut değil bence ufakta olsa konulabilir. Tek olumsuz diyebileceğim tuvalet olurdu herhalde. Bu otelle alakalı olmasada klozet içe gömmeli su haznesi var tuşa bastıktan sonra su kesilmiyor bazen. Biz daha önce tecrübe ettiğimiz için hazneyi sarsarak yerine oturttuk ama bu konuya bakılması gerekir.

2023:09:11 09:22:19
Gözde najizad

Gözde najizad

Daha önce ankarada farklı otellerde çok kötü deneyimlerimiz oldu ve gerçekten temiz, rahat, güler yüzlü bir otel bulduğumuza çok sevindik. Tam aile oteli ve çalışanlar çok güler yüzlü, çok yardım sever, oteller missss gibi. Bundan sonra otelinizi tercih edeceğiz ankaraya geldikçe. Tek ricam lütfen bozmayin bu durumu hep aynı kalın.

2023:09:19 14:35:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı