Occidental Ankara

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Occidental Ankara Yorumlar - 0

Oğuzhan Bılıkçı

Oğuzhan Bılıkçı

🌟 Harika Bir Konaklama Deneyimi! 🌟İş seyahatim için tercih ettiğim bu otel, beni tam anlamıyla büyüledi. Girişten çıkışa kadar geçen her an, konfor ve lüksle dolu bir deneyim yaşamama neden oldu.Otelin personeli son derece misafirperver ve yardımseverdi. Girişte sıcak bir gülümseme ile karşılandım ve odamın konforu için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya hazır olduklarını hissettim. Temizlik konusunda hiçbir detay atlanmamış, her şey tertemizdi.Otelin sunduğu olanaklar da beklentilerimin ötesindeydi.Ayrıca, otelin merkezi konumu, çevredeki önemli yerlere kolay erişim sağlıyor.Bu otel, sadece iş seyahatleri için değil, aynı zamanda tatillerinizde de keyifli bir konaklama sundu. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim ve çevremdeki herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Güzel anılar biriktirmeme yardımcı oldukları için otel personeline ve yönetimine teşekkür ederim!👏 Bravo, bu otel gerçekten beklentileri aşmayı başarıyor! 👏

2023:12:26 10:44:52
Nazli GÜNDÜZ

Nazli GÜNDÜZ

Occidental otelin içindeki Omida spa ve cafe bölümlerini iki yildır düzenli kullanıyorum ve çok memnunum. Spa bölümü çalışanları gayet profesyonel ve ayrıca candan davranıyor. Temizlik mükemmel; ne bir küf kokusu ne başka bir nahoş koku var. Bihassa tam bir spa'ya yaraşır ferah bir koku var. Terapistler de ayrı ayrı iyi ve profesyonel.Otelin içindeki Cafe vr çalışanları da çok iyi. Zaman zaman yorgunluk kahvesi ve çayı ıçtiğimde çalışanlar çok kibar davranıyor. Böyle nezih bir ortam sundukları için otel yönetimini kutluyorum. Iyi ki varlar.

2023:12:26 17:24:59
Burhan Kaya

Burhan Kaya

İlk defa konakladım.Ailecek Çok memnun kaldık.valesinden servis personellerine herkes cok güler yüzlü.Konakladıgımız gün şarap tadım etkinliği vardı çok iyi bir müzik grubu sahne aldı. Otel genel müdürü Ali beyle tanıştık kendisine ve diğer çalışanlara misafirperverliği dolayı çok teşekkür ediyoruz

2024:01:13 09:30:50
Ali Kemal İlhan

Ali Kemal İlhan

Çalışanlar bir yeri bu kadar mı farklılaştırır, bu kadar mı güzelleştirir? Evet bu mümkünmüş. Resepsiyondaki Arda bey, Uğur Can bey, Özgür bey, Gülben Hanıma, restorandan Tan beye ve isimlerini almayı unutuğum için beni affetmelerini istediğim hizmet veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Sadece uyumak için kullanacaksanız standart oda seçebilirsiniz. Ancak odada vakit geçireceksiniz suit tercih etmenizi öneririm. Temizlikte herhangi bir sorun görmedim. Hatta rahatsız etmeyin butonuna basmıştım. Kapıma not bırakılmış "Rahatsız etme demişsiniz ama yine de odanızın temizlenmesini isterseniz arayabilirsiniz" diye. Bir müşteri kahvaltı waow değil demiş, bence bu fiyata waow. 02.12.2023 kahvaltı 385 lira; resmen bedava. Böyle kahvaltıyı dışarda 800 liradan aşağı yiyemezsiniz. Açık, şeffaf mutfak ve kahvaltı sonrası her masa özenle temizleniyor. Son olarak çoğu Hotel yorumlara standart yanıt verir. Bilmem ne bey bilmem ne hanım yorumunuz için teşekkürler işte kötü ise ona göre, iyi ise standart. Küfretse daha iyi. Burada her yorum okunmuş,düşünülmüş, araştırılmış ve ona göre yanıt verilmiş. Hala memnun olmayan yok efendim o yok bu yok diyenlere Eskişehir yolundaki hotelleri öneririm. Orada her şey var ama gecelik 8,500 lira.

2023:12:02 06:21:45
Dilek K.

Dilek K.

Ankara’ya geldiğimde başka otelde kalmak bile istemiyorum. Çalışanlar, hizmet, temizlik ve özellikle de otelin muhteşem konumu (:Çalışanları özellikle de restauranttan Ecem Hanım ve receptiondaki çalışanlar harika insanlar ve çok ilgililer.Şımartılmak ve iki dakikada Tunalı’ya ve Kuğulu’ya gitmek istiyorsanız; güvenli ve nezih bir otel arıyorsanız burası doğru yer.

2024:01:17 08:05:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı